P: jarní úklid :-)
Brokovnice "set" (brokna Browning, vzor(model) 20 ráže 12/70, gumová botka, futrál na broknu černý 116cm měřeno uvnitř, opasek na brokový náboje, 9 cvičnejch nábojů, 6x SB Fortuna 36g 3mm, 5x SB Mark III. 3,5mm, 5x practical slug, 14x buck shot, 12x practical sport 32g) - cena 11tis.
Revolver set - Revolver Arminius HW 38, ráže 38 special, pouzdro dasta, 2x rychlonabíječ a 52ks nábojů plus přidám elektronický trezůrek na krátkou zdarma - cena 5tis.
Kosa set - Hermex CZH 2003 Sport 7,62x39, botka, tři zásobníky, sklopná pažba, mám k tomu i dřevěnou, kolimátor, krabka cvičnejch a 16 nábojů plus černý kufr na dlouhou, vodotěsný, s molitanovou výplní uvnitř, teď jsem to tak nějak změřila 86x30x14 - cena za vše 5tis.
MAO set - ZKM 456 22Long Rifle, optika Tasco 3-9x32F - zásobníky na 5 nábojů, plus nějaký náboje - 33ks riflematch a 35 blazerů
Futrál na MAO 118cm délka - měřeno uvnitř pouzdra, zelený - za vše 8tis.
IPSC opasek žlutý plus dva další pásky - 1000,-
Fotky pošlu na požádání na mail, nemám čas je ještě všechny zmenšovat tady na tu požadovanou velikost, jsem ráda, že jsem se vůbec dohrabala k tomu to nafotit a napsat. Nebráním se jakékoliv VĚCNÉ diskuzi a ROZUMNÉMU smlouvání o cenách. Nechci to prodat za jakoukoliv cenu, jen aby to bylo rychle z baráku. Dávám to pryč, protože to tu už prostě jen sušim a byla by škoda, aby to tu jen leželo.
Lokalita - to je na domluvě - spíš tak nějak kolem Mladý Boleslavi spíš směr na sever nebo jsem schopná dojet do Prahy, ale teď jsem tam byla v pátek prodat TSko, takže se tam dostanu zas až za čtrnáct dní, až tam pojedu prodat náboje do kosy.
Nebo jsem dneska dala pryč i jeden trezor tady doma, ale to jen pro ty, koho znám, jinak bychom se vždycky někde sešli u nějakýho obchoďáku nebo tak...
PROSÍM POUZE A JEN PM!
NEJDŮLEŽITĚJŠÍ JE STÁT NA SPRÁVNÉ STRANĚ HLAVNĚ