Já už se na box/thai-box vyprdnul dávno,ale stejně sem to nedělal dlouho,takže "dělal" je silné slovo.
Po-ramena,kozy,triceps
ut-mrtvej tah,záda,biceps
stř-jako po
čt-jako ut,ale místo MT jedu přítahy v předklonu
Pa-komplet nohy
So-chcípám bolestí nohou
Ne-volno jako v so,jen jdu běhat
Břicho jak se mi chce,cca 3-4x tejdně
Běhat chodím po ránu na lačno,no na lačno,dám kvůli ochraně svalové hmoty syrovátkovej protein(mám rád od optimum Nutrition,špatnej není v dietě od extrifitu iso 90,nebo amix dělá kvalitní)ale lepší varianta je dát bcca,ale neutrácím za ně.
jinak proteiny v objemu stačej koncentráty-70-80%,když seš v dietě a hlídáš sacharidy jsou lepší izoláty-cca nad 90%
dobré jsou i nejmodernější hydrolizáty-ty sou enzimaticky předtrávené,takže s nima nemá tělo tolik práce.
Bílkovin mám dost,protein ale stejně dávám,hlavně po ránu,nebo těsně po tréningu aby tělo dostalo látky co potřebuje a nezatížil se žaludek(jelikož by se díky jídlu začala krev ze svalu stahovat zpátky k žaludku/střevům což není žádoucí.po treningu ho dej,to máš právě otevřený anabolický okno)
Hele sacharidy jsou potřeba,ale s mírou.Jinak tělo si dokáže udělat zdroj energie z bílkovin když nemá sacharidy,tzv ketony-ale víc o tom nevím,ale určitě to není nic zdravého.Tělo to vydrží,ale vzpamatovává se z toho dlouho a na rozvoj svalstva můžeš v tu dobu zapomenout.
Jinak 3dny nejíst,to musel ve svalech nastat katabolismus jako prase
jídelníček ti sem naťukám zejtra.
Jinak když chceš shodit,tak příjem musí bejt menší než výdej,tak to prostě je,žádný kompromisy.
Jinak sem slyšel o klukách co ti jídelníček přesně udělj za litr(4.krabky devítek),ohlasy na ně sou vynikající,tak posílám video kde o tom hovořej
http://www.youtube.com/watch?v=426hxPAYq78
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning