Příspěvek
od cmk » stř 01.11.2006, 17:36
Susik> byl jsem na tvem miste pred rokem. Zacal jsem jetou Alfou Defender "abych neco mel" a presto, ze to nebyla spatna zbran, sla z domu (preci jen - planovana vydrz 10.000 ran je malo, navic se mi ne uplne idealne drzela) a resil jsem co dal - rozhodoval jsem se mezi HK USP compact, Jerich 941FBL, G19 a Walther P99. Ze vseho tohohle se mi nejlip drzel Walther. Navic byl nejkrasnejsi a nejuzsi, takze se i dobre nosil... Dokonce i tercovy strileni bylo nad ocekavani relativne kratky hlavne... Pruser nastal, kdyz jsem zacal vic strilet obrannou strelbu - dvoj-strely jsou s Waltherem dost zaludny (hodne kope) a spoust ma fakt hodne dlouhej chod. Pak jsem si jednoho dne poradne strelil z G19ky a najednou mi to litalo mnohem presnejc nez s P99kou a bylo rozhodnuto - chci Glocka... Jenze s G19 jsem mel problem, ze pri shode nestastnejch nahod by se mi v ledvince, kterou jsem v ty dobe nosil mohla odmacknout spoust... Tak jsem zatim zustal u P99. Pak jsem si ale strelil z G17 a bylo to jeste lepsi - navic se mi i lip drzel, lip se mi choval v ruckach a dokonce ani nehrozil ten pruser v ledvince (je vetsi, takze ledvinku vic nasponoval a spoust pak neslo promacknout)... A bylo vybrano - G17. Odstrilel jsem s nim pak celou sezonu LOS a nemuzu na nej rict jediny krivy slovo. Strili presne, chova se velice kultivovane, nezaznamenal jsem jedinej problem nebo zavadu - vystrilel jsem nekolik malo tisic ran a nebyl jedinej selhac, nebyla jedina nevyhozena nabojnice. Takze jestli ti muzu radit - tak z toho, co jsi napsal se rozhoduj mezi G17 a G19 (zkus si je, co ti lip sedi, s cim se ti lip strili).
Jelikoz jsem ale clovek experimentujici, v prubehu toho roku jsem si zkusil jeste par dalsich zbrani (CZ75-P01, Norinco 1911A1, CZ RAMI,...) a nic z toho me naprosto neoslovilo (nechal jsem si jen Norinco, jelikoz se mi 1911ka libi)... Ale asi pred mesicem jsem z experimentalnich duvodu zakoupil slovenskou Grand Power K100 (v nejake sekci o tom tady pisu - procti si to) - prvni pistole z cele rady dalsich, co mi prosly rukama a mam z ni stejne dobry pocit jako z Glocka - sedne do ruky (i kdyz bych objemnejsi telo uvital), ale hlavne - pri strelbe se chova fantasticky - zveda se minimalne a chod spouste je vybornej - zkousim ted par zavodu odstrilet s timhle.
Naposledy upravil(a)
cmk dne stř 01.11.2006, 17:41, celkem upraveno 2 x.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.