Nedávno jsem se registroval.Důvod byl ten, že jsem potřeboval informaci,kterou mi můžete dát jenom vy kteří o problematice víte své a kolektivní vědění je týmová práce která znamená vždy vyšší stupeň než pouze vlastní názor na cokoliv!Pročítám si však toto forum již asi půl roku a dělám si určitý názor na kvalitu a hodnotu příspěvků .Musím říci,že některé pře jsou přinejmenším zbytečné a snad ani nejsou přínosem.Jindy když pracuje mozek a emoce chybí, tak se lze i něco dozvědět.Nejsem Glokař,ač jsem jím chtěl být.Ale Jericho FB v saténu mně dostalo.A když jsem prostříkl spoušťový mechanismus teflonovým sprejem a pak namazal -to by i glokař zajásal!Máslo a zase máslo na spoušti.Fakt!Takže to skuste.nejdřív teflon,nechat uschnout a namazat olejem.Jinak mně u Gloka udivuje, že se dosud nepokusil o ráži .22!Jaký asi je důvod?Že by vidina malých zisků a vysoké náklady na vývoj něčeho tak odlišného?Co si myslíte vy?Koupili by ste si na trening gloka .22?Škoda že není,nemusel by sem si kupovat jinou značku.To je výtka!!!

Jinak k problematice "user",což považuji za dosti neuctivý výraz k těm kteří s vámi i když potichu sympatisují a mají podobné zájmy.Děkuji těm kteří "usery"brání a neodrazují je od okamžiku,kdy se třeba sami rozhodnou se projevit.Kdyby se mazaly registrace,zbylo by jen málo cílů které tyto stránky míní naplnit!

Zravím slušné!