Nazdar pánové, konečně jsem se dostal k inetu. Pátek byl moc fajn, ještě jednou díky za instruktáž. Na ty fotky jsem celkem zvědav, ale když kliknu na odkaz, vidím pouze text "Zde není žádný obrázek, který byste si mohl(a) prohlédnout" Copak dělám špatně
Bude v pátek 7/10/2005 na AVIMu pravidelný páteční dýchánek?Zkusil bych si prostřelit pár tel.seznamů,když je někdo přinese,zásobu svých jsem už zlikvidoval.Je to zajímavé poznání,co umí jednotlivé ráže a střelivo.Hlavně někdo vrkněte čas,bohužel mi selhala paměť v kolik hodin to posledně bylo,děkuji.
Salamoun: Sraz s největší pravděpodobností bude a sejde se nás tam asi stejně jako minule. Jinak čas příchodu bývá cca mezi 17:30 - 18:00, to záleží jak kdo to stíhá.
Pokud někdo sežene seznamy, vezmu tu svojí A.T.C. (6.35)
Tak to ji určitě vezmi,protože až uvidí ostatní,co ATC udělá se seznamem,tak se soudní omluví a změní názor,co 6,35ka umí.Pochopitelně nemá RSE+kJ,ale statisticky v historii zneškodnila hodně nezbedů.Mě konkrétně se mi většina směje 9Brow,ale arcivévoda v Sarajevu atd.A ostatně kdyby nebyla k ničemu,jak většina tvrdí,tak by nebyla na povolení.
Realcop: No já Tě teda ještě tolik neznám, ale ono hodně záleží na tom, v jaké službě budeš? To by jsi klidně mohl přijet "antonem Ford Transit" v černém, v kukle a s H&K MP5 a dalšíma deseti kolegama 8) To bychom se pak opravdu nestačili divit
Takže se mi povedlo na to "testování" munice sehnat 2 telefonni seznamy - Praha-bytové stanice (cca 30mm silný) a Praha-stanice organizací (cca 35mm silný)
Ale nevím, nevím, co na to budou říkat chlapi z AVIMu, až jim tam z toho uděláme sběrnu starého papíru 8)
A možná ještě nějaké budou, protože asi právě probíhá výměna seznamů.
Naposledy upravil(a) Jasik dne úte 04.10.2005, 16:38, celkem upraveno 1 x.