Glock gen 3 a 4 -spolehlivost, kvalita materialu
Debata o pistolích GLOCK
16 příspěvků
• Stránka 1 z 1
Co je spolehlivejsi gen 3 nebo 4? Lisi se kvalita pouzitych materialu?
Neco je i treba tady:

Obecne se neni proc ctyrky bat, ma vyreseno par veci navic (vymenne pazbicky, zachyt zasobniku, slozenou pruzinu zaveru,..). Trojka je zase lety osvedcena klasika.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Jakou generaci Glocku 17 by jste si koupili? 3. nebo 4.? Obě generace jsem měl v ruce, z obou jsem střílel a nemohu se přesto rozhodnout. Kterou by jste vybrali vy? PS: Cenový rozdíl mezi generacemi neřeším, je pro mne nepodstatný.
Meč a kříž tělo jedno jest.
Moje zbraně: GLOCK 17 3.gen. osazený TLR-1 HL, CZ 75, SA vz.58
Až sem dojde Islamský stát, bude potřeba mít kvalitní stříkačky. غلوك أكبر Glock Akbar

Zbraň: G17
gen 4 ma vymenitelne pazbicky. Ked mas ruky mokre/spotene/spinave/zakrvavene, tak sa lepsie drzi kvoli zdrsneniu. Toto zdrsnenie ale moze skrabat kozu ked je nosene priamo na tele alebo postupne nici oblecenie. Ak si lavak tak Gen4 je na to lepsie prisposobena.
Problemy s cyklovanim, ktore mala zo zaciatku Gen 4 by som uz vobec neriesil, po zvolavacke vyrobcu je to vyladene.
t.j. je to naozaj tazke rozhodovanie. Zhrnul by som to tak, ze gen3 nema ziadne slabiny, ale ani nic extra. Gen4 ma nieco navyse, ale ma aj spomenute 2-3 slabiny.

In Glock We Trust
s trojkou chybu neudelas a casem si zvyknes ma sirsi uchop. uchop bez strelby neni vsechno. ja mam trojku od roku jiz 15 roku a ma vice jak 45 tisic a funguje tak jak ma..
Jestli ti sedí trojka úchopem, není důvod pro čtyřku.

Meč a kříž tělo jedno jest.
Je to jen o tom, co ti padne lip do ruky.
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
Chtěl bych se zeptat majitelů gen3 s uzamykacím blokem se dvěma čepy, jestli na tom horním čepu (ten,který se později přidával) jsou patrné nějaké otlaky. Četl jsem, že čep je plastový. Jedná se mi spíš o kvéry, které mají alespoň pár tisíc výstřelů za sebou. Díky
Zbraň: GLOCK 19
Vůbec jsem neslyšel zatím jediný problém který by se týkal čepů u 3.i 4gen.
https://www.facebook.com/ceskazbrojovka ... 997391338/
Již jsem viděl řadu videí s "torture" testy na Glocky, kde se házely do písku, do bláta atd., ale ještě jsem neviděl, že by se pistole - "plasťáky" nechávaly ohořet. Plast těchto pistolí takový žár bez jakéhokoli poškození snese? I ten Glockácký?
Našel jsem toto video na ČZ P07 a P09: Již jsem viděl řadu videí s "torture" testy na Glocky, kde se házely do písku, do bláta atd., ale ještě jsem neviděl, že by se pistole - "plasťáky" nechávaly ohořet. Plast těchto pistolí takový žár bez jakéhokoli poškození snese? I ten Glockácký?

Hi, my name is Mike. I'm a Saigaholic
16 příspěvků
• Stránka 1 z 1