Příspěvek
od Ivoo » sob 25.2.2017, 20:42
Trezor kup určitě aspoň na tři dlouhý -mám to taky -udělal jsem tam na boku fochy na drobnosti (náboje atp) + na Glocka +zásobník ,zbudou dvě místa na dlouhý který dřív nebo později dokoupíš protože jak už to bývá s jídlem roste chuť,tak ať nekoupíš za 5litrů malej trezor na jednu krátkou a za rok další za 5litrů na + další dlouhé . Na Glocka 19 jsem dokoupil kydexový pouzdro(supr věc)pokud teda máš zbraň na střílení a sebeobranu a ne na parádu a udržení v prodejním stavu za každou cenu (trošku se ošoupe používáním časem povrchovka v pár bodech), zvětšený záchyt zásobníku (na ten origo musíš mít prstík jako děcko) zvětšený vypoušťák závěru, a já si po čase pořídil i 2kg stojnu ale to může být subjektivní potřeba; pořídil jsem i prodloužené bodky na zásobníky (kvůli pohodlnějšímu úchopu )ale pak jsem je zpět vyměnil za origo páč efekt úchopu nebyl úměrný ,,vytrčení" bodky pod oděvem.Já ještě dál pořídil ledvinku pro nošení v létě kdy může být pod tričkem problematičtější schovat zbraň aby nebyla vidět - ledvina -říkají je profláknutá z důvodu utajení (prý) ale dle mně jen u lidí co se pohybují v oboru a od těch většinou nebezpečí nehrozí, olej na čištění používám konkor 101,teď jsem pod vlivem ,,reklamy" koupil i balistol ,na zbraň ješte nepoužit ale jako impregnace na koženou obuv funguje vcelku dobře akorát to smrdí jak staré ku.vy kufr takže asi čistit v zimě v kuchyni tak jak s konkorem to asi nepůjde -tak to je tak ode mne zhruba vše tak si to nějak přeber