Gratuluji k úspěšné "destrukci" vytahovače

, osobně jsem to ještě nikdy nezkoušel páč jsem k tomu zatím neměl důvod.
-Trychtýř ano/ne? Jde o to jakou disciplínu a v které divizi hodláš střílet. Na mířenku celkem k ničemu, do LOSu proč ne ale zase naroste rozměrnost zbraně a může vadit při tasení ze "skrytého nošení"(ale samozřejmě v kombinaci s dobrým pouzdrem a vhodným oblečení nevadí), v IPSC není povolen pro PRD ale můžeš s tím do STD....
-Duralové střenky..... Ty jsou fajn, jde o to jestli ti sednou lépe než ty origoš, tak se dají sehnat v několika šířkách, takže lze přizpůsobit na velikost ruky. Tady právě bacha při výběru abys nekoupil moc tlustý nebo naopak a taky je třeba rozmyslet jestli tam nakonec budeš mít trychtýř (krátké) nebo ne (dlouhé). Další výhoda je jejich plochost. Až jednou dospěješ do stádia olepování šmirglem, zjistíš že tyhle duralovky jdou výboně olepit uplně celý.
Stavitelný hledí.....

no tady nevím, mám stále původní a nemůžu si ho vynachválit ale zas samozřejmě podle fkusu že
Jinak tunit se dá mnohem víc. Záleží co od toho vlastně chceš, co kapsa dovolí atd. Třeba různé páčky pojistek. Ploché, nebo naopak zvětšené A tvarované "ala 1911" apod.
Samostatná kapitola je pak spoušťák. Tam lze taky lecos, od zmenšení odporu, zlepšení chodu až třeba po naprostou překopávku na SA