Opilý policista se doma postřelil

Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Opilý policista se doma postřelil

Příspěvek od S474N » úte 19.6.2007, 12:05

Opilý policista si v Karlových Varech ve svém bytě v sobotu v noci prostřelil pistolí nohu. K výstřelu došlo náhodně při neodborné manipulaci se zbraní. Případ šetří Inspekce ministra vnitra a dozoruje plzeňské státní zastupitelství.

19.6. 2007 04:42
KARLOVY VARY - "Inspekce tento případ šetří, ale do konce vyšetřování nebude podávat žádné bližší informace," uvedla mluvčí ministerstva vnitra Hana Malá. "Inspekce prošetřuje okolnosti poranění policisty," potvrdila Antonie Zelená z plzeňského státního zastupitelství, podle které není v případu nikdo trestně stíhán.

Jak ke zranění policisty došlo, je zatím záhadou. K výstřelku totiž došlo u něj doma, v bytě v Karlových Varech. Inspekci bude zřejmě hlavně zajímat, proč si policista s pistolí doma v sobotu v noci hrál. Navíc tak nešťastně, že vystřelila a kulka poranila jeho nohu.

Zbraň byla legální
Státní zástupkyně zatím potvrdila, že policista nebyl v době výstřelu ve službě. "K poranění policisty nedošlo ve služebních prostorách," vysvětlovala Zelená. "Navíc došlo k výstřelu v době osobního volna policisty," doplnila s tím, že nic proto nesvědčí o spáchání trestného činu.

"Spíše se bude jednat o přestupek a hrozí tu zřejmě jen kázeňský trest," uvedla Zelená, podle které k výstřelu došlo při neopatrném zacházení se střelnou zbraní v místě bydliště policisty.

"Policista měl zbraň v legálním držení," dodala Zelená na otázku Práva, zda se jednalo o služební zbraň policisty. "Cizí zavinění bylo vyloučeno," doplnila státní zástupkyně, podle které policista nesloužil na západě Čech.

Podle dobře informovaných zdrojů Práva sloužil policista v Praze. "V době výstřelu byl policista v podnapilém stavu," potvrdil Právu jeho informační zdroj. "To je jeho soukromá věc, když k výstřelu došlo v osobním volnu legálně drženou zbraní. To se stane i v lepších rodinách, jak se říká," uzavřela Zelená.

Puvodni odkaz:
:arrow: http://www.novinky.cz/krimi/opily-polic ... b2vac.html
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » úte 19.6.2007, 12:05

Co me osobne dostalo je vyjadreni statni zastupkyne Zelena (posledni dve vety).
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Zbraň: G17 a další

Re: Opilý policista se doma postřelil

Příspěvek od Starosta » úte 19.6.2007, 13:38

Zelena píše:"To je jeho soukromá věc, když k výstřelu došlo v osobním volnu legálně drženou zbraní. To se stane i v lepších rodinách, jak se říká"
Jezis co je to za zvast? To muze pustit ze zobaku snad jenom kur domaci.
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

Příspěvek od Lukáš Koukal » úte 19.6.2007, 13:44

To je tam ale v kontextu k tomu lihu... že nebyl opilý ve službě.
Obrázek

Zbraň: G17 a další

Příspěvek od Starosta » úte 19.6.2007, 13:47

Mne to prave neprijde :evil:
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

Zbraň: G19, Sa58

kec

Příspěvek od Netopyr_TV » úte 19.6.2007, 15:45

fakt dobrej kec... mě vystřelit v paneláku železo, tak mě zavřou za veřejný ohrožování, nebo mi to minimálně zabavěj a sežerou papíry... po hospodách choděj poliši a nechávaj dejchat lidi, co tam maj zbraně - to mi přijde fajn, ale fajn mi nepřijde, že "se to stává i v lepších rodinách" a dozvíme se to na vysvětlenou k tomu, že se postřelil vožralej poliš - důvod? byl mimo službu :c)))))

Net.
Pokud nejde o život, jde o hovno...

Re: kec

Příspěvek od Lukáš Koukal » úte 19.6.2007, 16:00

Netopyr_TV píše:po hospodách choděj poliši a nechávaj dejchat lidi, co tam maj zbraně

Net.
Ehm... jak u vás v hospodách zjišťují, kdo zbraň má a kdo ne? A nebo obcházejí jen známé tváře???
Obrázek

Zbraň: G19, Sa58

hospa

Příspěvek od Netopyr_TV » úte 19.6.2007, 16:03

no vidišto, máš recht, to mě nenapadlo se zeptat :c)

říkal mi to kemoš, že tam dělali razii s balonkama, tak zjistím a dodám info :c))

Net.
Pokud nejde o život, jde o hovno...

Zpět na „Černá kronika“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz