pirati silnic ....

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

pirati silnic ....

Příspěvek od cybernetic » úte 24.7.2007, 16:51

Bezohledný český řidič nahrál na video svoji zběsilou jízdu z Prahy do Českých Budějovic a nahrávku vystavil na známém videoserveru. Chlubí se, že zásluhou průměrné stoosmdesátikilometrové rychlosti se mu daný úsek podařilo zdolat za padesát minut.

http://zpravy.idnes.cz/pirat-silnic-se- ... domaci_adb
Glock 17 3rd., sa.24, sa.58V,sa.58P, sa.61

Příspěvek od Dydla » úte 24.7.2007, 20:40

Bude si tím asi " léčit " nějaký komplex -odhadoval bych, že bude impotentní ... Duševní naháček ale v každém případě .

Příspěvek od Andy » úte 24.7.2007, 21:06

Brokovnice by ho vylecila "cobydup" *52*

tom

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od tom » úte 24.7.2007, 21:18

Nebojte, tímto způsobem brzo dojezdí a zhebne někde v bolestech, blbý je že možná někoho vezme s sebou.

Příspěvek od icks » úte 24.7.2007, 21:32

No přátelé, nevím jestli bych se jako motorkář neměl stydět za hovado co to na mašině zvládlo dokonce za 35 minut. Ale když jsem jel ČB-P a P-ČB minulý týden služebně, neviděl sem jediného policajta. Tedy pardon, dva si dávali kafe v Táboře. Tak se není čemu divit.
"I když násilí v obraně vždy bude v očích lidí pevných zásad smutnou nezbytností,
mnohem horší by bylo, kdyby pachatelé zla vládli spravedlivým."- sv. Augustin

cmk

Příspěvek od cmk » úte 24.7.2007, 23:32

No, predem rikam, ze at za chvilku napisu cokoli, vubec to neznamena, ze s tim clovekem souhlasim nebo ho jakkoli podporuju - to co predvedl je uz opravdu prasarna a mel by si radsi poridit nejakej dobrej simulator F1 nebo tak neco...

Ale...

V necem ma pravdu - ta bezohlednost je dvojaka...
- vecne nekdo jede v levym, presto, ze zakon jasne rika "jezdi se vpravo pri pravem kraji vozovky" - tedy - nepredjizdim-li, jedu s rozumem v co nejvic pravem pruhu - to, ze nekoho na dalnici nekdo predjede zprava, znamena to mimo jine to, ze ten, co jel vlevo mel uhnout a neznamenalo by to pro nej zadny omezeni (konec koncu - opet mu to plyne ze zakona - pri predjizdeni nesmi ohrozit ani omezit ridice jedouci timtez nebo opacnym smerem)
- vecne nekdo schvalne pribrzduje
- i na obycejny okresce - pokud vidim rychleji jedouci auto, automaticky se sunu doprava, aby mel snazsi predjizdeni (ono je to pro vsechny bezpecnejsi) - Rakusaci na to maj krasny cedule "Rechts Fahren"
... o kamionackym vjizdeni do pravyho pruhu ani nemluvim.

Co je pruser - policajti fakt nikde, a kdyz uz, postavej si radar na 4-proudovku mimo obec nekde, kde je nesmyslna 80ka a smazej...
Ale prestupky typu:
- nahle zmena rychlosti nebo smeru jizdy
- nejezdeni vpravo
- zdrzovani provozu, zejmena bezduvodne pomalou jizdou
- ...
To nikdo neresi.

Pritom kdyby se ti, co jezdi pomalu naucili vracet se doprava, koukat poradne do zrcatek a tolerovat ty, co jezdi rychleji a ti, co jezdi rychleji se naucili tolerovat, ze ne kazdy na 150 a vice konove auto, ne kazdy je zkuseny a vyjezdeny ridic a svoji i treba hodne rychlou jizdu vic prizpusobili temhle podminkam, to by se to jezdilo...
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od String1 » stř 25.7.2007, 6:51

Co dodat ... :-)
Snad jen jediné, škoda, že pokutu nemůže (on může, ale viděli jste to někdy?) dostat také ten, kdo provádí značení a pod. Jsou místa, kde já sám osobně zastavím jak na stopce a je tam dej přednost, jsou místa kde je stopka a výhled na 100 metrů a jen proto, že jeden blbec se špatně podíval a byla nehoda, je tam stopka.
Dost často snížená rychlost prostě jen proto, že se někomu nelíbí, že mu jezdí auta pod oknem, ano, jsou místa, kde to má svá opodstatnění, o tom se nikdo nepře, ale také jsou místa, kde je to k prdu :/ Viděli jsmte někdy třeba v Rakousku, nebo německu před každou křižovatkou snížení rychlosti? Já si nevybavuju, ale třeba na cestě z Mladé Bolky do České Lípy je to snad u každé ... Proč to ve světě není a tady ano? Je tam menší provoz? To asi ne ...
Nejsem dokonalý řidič, taky nejezdím 100% dle předpisů (neznám takového, vlastně i ten, co jede svých 60 na okresce ne, protože mě omezuje svou bezdůvodně pomalou jízdou) problém je, že tohle je dost o toleranci a kompromisu a jsme v Čechách no ... :-/

Příspěvek od Ivoshek » stř 25.7.2007, 22:07

Jó takhle jezdí v Rakousku na okreskách všichni. :-) Švagr si zkusil překročit rychlost jenom jednou, pak ho to nějak přešlo.
Zajímalo by mě jaký má dotyčný řitič vztah ke smrti druhých lidí, z jeho jízdy bych řekl, že kladný. Zdálo by se, že bude mít inteligenci topinky bez sýru, ale to by pak asi nedokázal ani nastoupit do auta, natož spalšit někde BMW.

Příspěvek od String1 » čtv 26.7.2007, 6:53

Když tohle je těžký, pravidla věci a lidi paušalizují a ikdyž to asi ani jinak udělat nejde, pořád jsou lidi, kteří ve svém autě zvládnou daleko víc při 70km/h než 60-ti ledí starší pán ve své "zánovní" Š120. Zní to blbě, ale je to pravda. Problém je, že to prostě takhle udělat nelze :-/

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » čtv 26.7.2007, 8:31

Jiz jsem to psal jinde, skoda, ze ho nekdo nevyskolil brzdama natolik, ze by mu zrusil predek jeho "nabuseneho" BMW. Priste by si to frajer rozmyslel.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

tom

Příspěvek od tom » čtv 26.7.2007, 10:22

Kdo by si kvůli tomu nechal zrušit zadek, že? Leda že bys měl tu H1ničku, tam by se to brzdilo, i tlačilo. :lol:

VIP člen

Příspěvek od S474N » čtv 26.7.2007, 10:34

tom: muzu ti rict, ze kdyby tohle predvadel za mnou, tak mu to klidne provedu *52*

Vono vzadu ti na aute toho moc nevymysli, ale on si zrusi celej predek. Nemyslim zalomit brzdy naplno, jenom se nechat lehce tuknout a samozrejme potom "mit mzitky pred ocima" atd., aby se z toho vzpamatovaval hosik pekne dlouho.

Obrázek

Příspěvek od Tobiáš » pát 27.7.2007, 10:16

Mno, potkat bych ho nechtěl, ale zas na druhou stranu jsem si v poslední době zkusil, jak až dokážou být řidiči bezohlední a nebezpeční při naprosto normální rychlosti a nebylo to o nic příjemnější. :evil:
Rock hard, ride free!

HV

MujGLOCK fotograf

Příspěvek od HV » pát 27.7.2007, 10:53

No, kam to spějeme? Šlapat na brzdy a pokusit se způsobit nehodu? Chápu, že když se mi lepí na p*del nějakej mamlas, mohu být trochu nervózní, ale toto? Nebuďme jako on, jeďme si podle svého a on ať se snaží jak umí. Nebudu mu to schválně ztěžovat, tím bych mohl ohrozit i jiné, nezúčastněné osoby a to přeci nechci.
Tuhle za mnou po benešovské jela nějaké nervní žena. Já jel 100 což je stále víc než než je tam povoleno. Silnice široká, ale samá zatáčka. Blikala jak vzteklá abych kurňa uhnul do odstavného pruhu. Kašlal jsem na ni. Když nevidím za zatáčku a jedu kilčo, nebudu riskovat, že tam spojím plechy s nějakým opravářem co mění pneu. Hodně se vztekala. Já byl trošku nervózní. Ale naschvály jsem jí nedělal. I když ona to mohla jako naschvál brát :) . Tímto ji zdravím, jestli je ještě naživu 8-)

VIP člen

Příspěvek od S474N » pát 27.7.2007, 13:33

HV: obvykle uhybam automaticky, ale videt nekoho takovyho, tak mu to klidne zalomim.

Obrázek

Zbraň: G17 a další

Příspěvek od Starosta » pát 27.7.2007, 13:59

HV: Stoprocentni souhlas! *3005*
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --

cmk

Příspěvek od cmk » pát 27.7.2007, 14:01

Takovymhle lidem jsem to nezahmtaval nikdy - kdyz to rve naplno, je to hodne o pruser - ono to neni jen o tom, ze se nekdo nekomu podiva do kufru, ale o tom, ze z toho muze vzniknout retezova havarka se vsim (pripadne i se smrti nekoho nekde...).
Co jsem cas od casu v dobe mlade horke hlavy delaval, ze kdyz mi to do levyho tesne prede mnou strihnul kamion, tak jsem mu to pak trochu prislapl - ale tomu uz taky davno - hrozi stejny riziko.
Dneska, kdyz uz jo chci nekoho podusit, tak po predjeti prestanu slapat na plyn a pomalu s nim zpomaluju - ale taky uz jsem to hooodne dlouho neudelal - zhruba od doby, co nosim zbran... Mozna budu oznacenej za dusevne choreho, ale staci mi si rict "tobe bych ty gumy nejradsi na miste rozstrilel" a jedu dal :-)
---------------------------------------------------------------------------------------------------

cmk

Příspěvek od cmk » pát 27.7.2007, 14:02

2HV - kdyz ta moznost je, klidne si uhnu i do toho odstavnyho, kdyz nekdo jede o dost rychlejc... Ale pravda - delam to tam, kde mam jistotu, ze mam kam uhnout a on bude mit kudy me predjet. Na druhou stranu - moc casto se mi to nestava :-)

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz