Jak jsou na tom s bezpečností noční vycházky po vašem bylišt

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Jak jsou na tom s bezpečností noční vycházky po vašem bylišti?

Nebojím se vyjít si klidně ve dvě ráno kamkoliv. (Kotěhůlky?)
12
29%
Celkem bezpečno vyjma známých problémových čtvrtí. (Pardubice?)
20
48%
Nic moc, člověk si musí dávat bacha kam jde a s kým jde (Praha?)
10
24%
Vyjma pár bezpečných míst se nikam moc chodit nedá! (New York?)
0
Žádná hlasování
Bojim bojim, v noci se nedá vyjít nikam! (Sin City :-)?)
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 42

Zbraň: GLOCK

Jak jsou na tom s bezpečností noční vycházky po vašem bylišt

Příspěvek od crusader » čtv 27.9.2007, 11:41

Po jednom z nočních návratů centrem mého rodného města mě tak nějak napadlo, jak moc je u nás v městech/městysech/vesnicích v nočních hodinách bezpečno. Shlédl jsem totiž jednu šarvátku tří individuí, z nichž minimálně jedno mělo nůž. (Pro ty které zajímá jak jsem se zachoval - hrdinsky... Vzal jsem kramle a zpoza nejbližšího rohu jsem zavolal na policii a prásknul jí tu skupinku...)

Takže bych byl rád, kdyby se zdejší osazenstvo mohlo vyjádřit, jak si myslí že je v noci bezpečno/nebezpečno v jejich byldišti či jaký na to mají názor. (A obecně názor na bezpečnost pohybu v noci.)

Jen noticka: S pár lidmi jsem se bavil o životu v noci a mají nepochopitelnou hrůzu z chůze lesem v noci, přičemž podle mého názoru je v naší republice noční les to absolutně nejbezpečnější místo jaké lze nalézt. (Pravda jsem zastydlý puberťák a asi na věky Tramp... :-) )
Kdo je připraven, není překvapen.

Příspěvek od provarenec » čtv 27.9.2007, 12:07

Samozřejmě souhlasím, kdo by tam co dělal, a v noci...
Glock 26, CZ 858 Tactical, Glock 17, Mossberg A590, Glock 27

Příspěvek od kefoun » čtv 27.9.2007, 12:24

No tady je jedna ulice, kde bydli obcane z okrajove socialni skupiny (pozor, nejde o cikany) a tam se ted bojim i ve dne. Je to komplex bytovek. Je to zkratka ;)
Ale stalo se mi: jdu tam takhle s manzelkou a proti nam holcicky asi tak 10-12 let. kazda v ruce na hrani takovou tycky ze zeleza jak maji mazoretky (s bambulema na konci) Prochazime kolem nich a ta jedna se naprahla a jakoby naznacila svih tou tyci me pres hlavu a zarvala: co tady delate!!! ??? nechapacka ....
Asi po mesici sem tam sel a zase 2 borci tak 15 let a jeden v ruce kladivo! a druhej pilu (obloukovku) a ten s pilou hlasi ze mi urizne nohu!!!
No a od te doby zkratkou nechodim... Nerad bych tam potkal jejich starsi brachy ;)))
Lepsi mlceti a jako blbec vypadati, nezli promluviti a tuto domnenku potvrditi :) ...

Zbraň: CZ 85

Příspěvek od Vláďa » čtv 27.9.2007, 15:20

Mám kousek od baráku TO spoluobčany, nedělá mi ale problém jít kdykoliv na procházku, stačí si jen vzít sebou jednoho, nebo radši oba své mazlíky. Jsou to dva belgičtí ovčáci, a tahle verbež se jich bojí jako čert kříže.
V každém případě ale mám v kapse instatní klacek... :lol:

Příspěvek od Andy4 » čtv 27.9.2007, 17:54

cim vic italu, tim min bezpecno :?

Zbraň: G19

Příspěvek od JAKLA » čtv 27.9.2007, 18:49

2:Vláďa v niektorých častiach Slovenska by ti nepomohlo ani to. Psi by išli do guľaša a ty pod panel :roll: . Kde bývam ja tam je pomerne bezpečno, aj tak to riešim preventívne tiež ako ty, ale ja mám len jedného "milášika" - fenku Pitbulla. Je to síce dobráčka od kosti, ale to "oni" nevedia :) . Aj keď v noci sa pohybujem len preto lebo ma pes vezme na prechádzku :P .

Příspěvek od kefoun » pát 28.9.2007, 0:51

to Vlada: a to chodis s pjskma i do kramu pro chleba a jitrnice?
Lepsi mlceti a jako blbec vypadati, nezli promluviti a tuto domnenku potvrditi :) ...

Příspěvek od Vláďa » pát 28.9.2007, 8:26

kefoun : to není potřeba, zas tak zlý to u nás není, ale ani to by nebyl problém, počkají venku.... 8-)
JAKLA : je mi to jasný, na přemnožené TO spoluobčany by platila tak možná Sa 58 v původní verzi... :lol:

Zbraň: ruzne

Příspěvek od Scout » pát 28.9.2007, 12:34

Bydlim v brevnove, tady jsou samy duchodci, takze v noci vsechno spinka a neni videt zivacka. Zadne opile party, zadny chuligani, zadni vytrznici, zadni cigani... 50m od vchodu mam sluzebnu poliajtu. Idylka.
Scoutův teorém hledání ponožek: Pár neexistuje.

Příspěvek od rostar » pát 28.9.2007, 13:34

Bydlím v malé vesničce mezi Ostravou a Opavou. To nejnebezpečnější co se tady v noci pohybuje jsem já. Sloužil jsem léta v Ostravě a teď působím devátý rok v Opavě, 5km od vesnice je město Hlučín a to už je jiná písnička. Nicméně v místě bydliště se cítím relativně bezpečně. To však nic nemění na tom, že jsem vždy připraven na všechno. Zvyk je železná košile a měnit naučené a nacvičené postupy se nemusí vyplatit. R
Si vis pacem, para bellum!

Příspěvek od Vláďa » pát 28.9.2007, 14:56

rostar: copak, v Hlučíně ja to tak divoké? Já myslel, že nejhorší to tam bylo před 16 lety, kdy jsem tam byl coby voják základní služby se psem na veterině, cca 14 dní... :lol: :lol: :lol:

Příspěvek od rostar » pát 28.9.2007, 16:23

Vláďa: Ano, o Tvém byť krátkodobém pobytu v Hlučíně kolují dodnes hrůzostrašné historky a starousedlíci na Tebe vzpomínají s děsem v očích.
Ne, Hlučín sám o sobě není až tak divoký, ale stahují se tam živly z Ostravy a okolí. Hlavně v létě na štěrkovnu. Rozhodně už tam ale není taková pohoda jako na vesnici. Takže stabilně přepnuto minimálně na žlutou. R
Si vis pacem, para bellum!

Příspěvek od Vláďa » pát 28.9.2007, 16:51

rostar : ty hade, taky tady musíš všechno naprášit....a zkazit mi , už tak dost mizernou , pověst :lol: :lol: :lol:
Na štěrkovnu jsme občas taky zašli, bylo se tam na co koukat 8-) Potenciální tchán jednoho špagáta-veterináře tam měl lodičku, tak nás tam bral plachtit. Ale kromě několika utopených žárlivých maníků jsme tam nic špatného nepáchali... :lol: :lol: :lol:
Je ale fakt, že to bylo krátce po převratu, to bylo ještě klidněji, než je dneska.No pokud se tam slejzá podobná pakáž, jakou potkávám tady v Práglu, není o co stát, to je pravda.

Zbraň: G

Příspěvek od Esbe » sob 29.9.2007, 21:23

Male mesto mezi Olomouci a Ostravou, docela klidno, posledni vrazda pred 10 lety... Jsou tu oblasti kam bych bez G nesel,ale celkove je to klidek, a to bydlim na sidlisti. Ti pubertaci jsou sice desni, a nejradeji bych je poradne nakopal, chamrad, furt jen fetujou a delaji bordel,ale zatim......nebyli agresivni..otazka je jak dlouho to vydrzi.Fakt je, ze kdyz jdu s rodinkou navecer na prochazku, tak kver radeji s sebou, uz kvuli tem magorum, co si kupujou pitbuly, absolutne je nezvladaji a slovo jako remen, nebo nahubek v zivote neslyseli...
Life can be fun

Příspěvek od Lala » sob 29.9.2007, 22:33

JJ, přesně tak, ať prominou všeci místní pejskaři, ale pro mne a mou malou dcerku na procházce je největší nebezbečí "neudrženej čokl" a klidně mu "vstříknu" něco do čumáku když na nás vyjede, ať si říká kdo chce co chce!

Příspěvek od Vláďa » sob 29.9.2007, 22:38

Lala : stříkni si co chceš, ale taky nezapomeň své dcerce vysvětlit, že na cizí pejsky se nesahá.... Ve středu jsem po návratu z krámu docela nechápal,mého uvázaného psa (s košem) muchlala zhruba tříletá holčička, a tatínek si vedle vesele telefonoval. Ještě klika, že jsem cestoval se psem, a ne s čubinou, protože to by slečna asi přišla k úrazu. Mrzelo by mě to, ale chyba by byla na straně tatínka.....

Příspěvek od Lala » sob 29.9.2007, 22:52

Vláďa: Samozřejmě nemyslel jsem tento případ, ba naopak, kdy si telefonuje majitel psa a ten pes skáče na mou dcerku (vlastní zkušenost), nejsem proti čoklům, ale když je drží hovada?...! :roll:

Příspěvek od Vláďa » sob 29.9.2007, 23:01

Lala: to máš jako se zbraněma, občas se k nim hovada taky dostanou, jen u hafanů je ten poměr horší, nemusí na ně být ZP..
Ale máš pravdu, tohle by se mi taky nelíbilo, když nemám psa na vodítku, hlídám si ho aspoň očima, a to , že je pes hodnej, není argument, i hrající si pes může nechtěně ublížit. A dost, jsem už hodně OT ...

Příspěvek od Lala » sob 29.9.2007, 23:10

Vláďa: Jj. myslím si že si rozumíme, přesně jak píše, kéž by byli všeci pejskaři jako ty... :D

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz