cmk píše:Johny - vubec nekoukej na to, kam ji nosi kdo jinej...
Kdyby ses zeptal na nejakem verejnejsim foru, tak by ti 98% lidi reklo, ze nenosej vubec...
Nos tam, kde uznas za vhodny

Víš, je v tom trošku touha pocítit "jednotu se souvěrci". Trošku mne mrzí, že třeba v té práci se od šéfa dovím, že jsem totální magor (a nemyslí to v žertu, na to ho moc dobře znám), když vidí, že se ráno po příchodu odkšírovávám z podpažního pouzdra, odkládám pistoli a odpoledne se znova "omašlím", přehodím bundu a pádím domů.
Je s podivem, že můj tactical folder v kapse mu nevadí (ten asi není tolik vidět). Že je to koníček jako každej jinej, že chodím z práce poslední dobou potmě, že nikdy nevíš, kam se nechomejtneš..ne. A jako udělat si zbrojní pas, koupit si pistoli, projít všechny peripetie, poplatky aj. a pak ho mít doma ve vitríně...no, já nevím. Na to jsem si pistoli nekoupil.
Je mi líto, jak je na zbraně pořád pohlíženo. Jak tu má někdo v podpisu - "nezabíjejí zbraně, ale lidé, kteří je ovládají". Nikomu nevadí kretén, kterej zparchantí rotvajlera (to je horší zbraň), nikomu nevadí vylízanej adolescent s vytetovaným hákáčem na rameni, kterej v ruce nervózně hněte boxera. Ale člověk, který u sebe nosí pistoli, je málem agent Talibanu.
Sorry, kluci, uhnul jsem od tématu. Ale potřeboval jsem to napsat.