Tip na knihu....

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Zbraň: GLOCK

Tip na knihu....

Příspěvek od SINCITYMAN » čtv 15.11.2007, 14:37

Po docela úspěšném prodeji knihy o přebíjení,se na mne obrátil vydavatel s návrhem abych mu "přihrál" nějakou další knihu z oboru,pokud by bylo asi tak 1000-1500 kousků prodejných,nebrání se ani překladu cizojazyčné literatury,takže pokud by jste o něčem věděli,dejte typ ať můžem naši střeleckou veřejnost něčím oblažit :o
S druhým návrhem přicházím já sám a ten zní:Napišme si knihu sami :twisted: Zatím mi to odsouhlasily hlavy pomazané v Lexu,ještě se obrátím na adminy ostatních střeleckých serverů.
Představoval bych si to jako ročenku,prezentující nejen Lex,ale i ostatní organizace a weby,které by měly zájem,protože se nechci dostat do časového presu,byla by to ročenka na 2009(doufám) a její složení by byly zajímavé články o střelectví,především z vašeho pera,ať již by se jednalo třeba o úpravy zbraní,historické studie,či veselé příhody z natáčení,ale chtěl bych především aby tam byly věci odborné.Pochopitelně že by tam byla i nějaká komerční prezentace abychom udrželi cenu na rozumné výši,koneckonců, nikdo to za zaplať pánbu nevytiskne,ale především by to měla být příručka pro lidi co se věnují zbraním aktivně....třeba zde prezentovaný postup ladění spoušťového mechanismu by tam chybět neměl.Takže všichni, co znáte a umíte něco, oč se chcete podělit, ozvěte se mi...
Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečně, pravdu o tom, že je blbcem, blbci říkáš zbytečně.

Příspěvek od icks » čtv 15.11.2007, 15:56

To by ale asi byla pěkná slátanina. Od všeho trochu a dohromady nic. Já bych uvítal něco i pro širokou veřejnost. Řekněme zbraně a fakta, mýty a realita, mnou oblíbené citáty o zbraních atd... Něco jdoucí proti pseudohumanistickým proudům.
"I když násilí v obraně vždy bude v očích lidí pevných zásad smutnou nezbytností,
mnohem horší by bylo, kdyby pachatelé zla vládli spravedlivým."- sv. Augustin

Příspěvek od SINCITYMAN » čtv 15.11.2007, 16:09

No ročenky už jsou takové od všeho něco...a pro širokou veřejnost...jak ji chceš přinutit aby si to přečetla? :twisted:
Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečně, pravdu o tom, že je blbcem, blbci říkáš zbytečně.

Příspěvek od provarenec » čtv 15.11.2007, 17:45

Já bych jednu kapitolu nazval EFMJ a do ní bych nakopčil ty diskuze, aby se lidi zasmáli :lol: :lol: To by byl bestseller 8-)
Glock 26, CZ 858 Tactical, Glock 17, Mossberg A590, Glock 27

Příspěvek od Andy4 » čtv 15.11.2007, 17:51

a co Marshall and Sanow's Street Stoppers?

Příspěvek od SINCITYMAN » čtv 15.11.2007, 19:14

Klidně by to tam mohlo být...tvořivosti se meze nekladou...

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz