Britove se boji deti ze stredni a vychodni Evropy

Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.

cmk

Britove se boji deti ze stredni a vychodni Evropy

Příspěvek od cmk » pon 10.12.2007, 7:54

Chtel jsem to dat puvodne do "Ostatni", ale prijde mi to uz natolik "cerny", ze to davam sem.

Kolebka demokracie, ktera ma zasadni problem s uplne jinou etnickou skupinou resi tohleto...

Nic proti tomu, ze by ty deti mely umet anglicky... Ale ze jsou z jine casti evropy a jsou to katolici?

http://www.novinky.cz/clanek/128535-bri ... vropy.html
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Ředitel LOS

Příspěvek od TraTom » pon 10.12.2007, 8:38

A vždyť jsou to blbci.
Angláni jsou blbé ovce se kterými si každá vláda může vytírat pr...del (vlastní zkušenost).

Musím se smát když slyším, že 50 tisíc českých dětí ohrožuje kulturní jednotu GB.
A těch 1,6 MILIONU (!!!) machometánů tam kulturní jednotu snad brání ???
Kromě toho jsem si nevšiml, že by potomci českých či polských přistěhovalců páchali vraždy ze cti, znásilňovali bílé dívky nebo vyhazovali do povětří autobusy.

Jenže co byste chtěli od národa, který vážně uvažuje o zákazu či alespoň omezení hip-hopu, protože se v něm zpívá o zbraních a násilí (četl jsem to na BBC - není to vtip)?
(Prý to motivuje mladé k násilí a kultuře zbraní - jak říkám ovce. Bééééé)
Nejsou rozdíly mezi bílými, černými, velkými a malými, tlustými a hubenými.
Lidé se dělí jen na dvě kategorie. Na blbce a idioty.
gen. G. Patton

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od brumla » pon 10.12.2007, 10:17

no ja nevim..

jednak je to publikovany na novinkach, spadajicich pod Pravo, druhak je to prevzaty a orezany z Guardianu, coz taky neni vrchol seriozni zurnalistiky.
http://politics.guardian.co.uk/publicse ... 22,00.html

Spis mi to prijde jako manipulacni clanek britsky ucitelsky lobby za vic skvary z bruselu. Trochu ve stylu "mame necekane vic neanglickejch bilejch deti, poslete nam na ne vic penez".

Příspěvek od jbiker » pon 10.12.2007, 21:50

S mnoha Brity jsem v denním kontaktu, a jestli se teď zrovna něčeho bojí, tak aby stihli oběhnout všechny novoroční výprodeje :D
Souhlasím s Brumlou - Novinky jsou dostatečným důvodem se tím nezabývat, a pokud je to ještě "ořezaný" Guardien ...
Ale když už jsme v Británii, teď se mi dostaly do ruky starší noviny, kde jsem se dočetl, že ve Skotsku silná lobby Skotské národní strany usiluje o úplný zákaz vzduchovek na celém území UK. Zajímalo by mě, kdy se tahle idiocie zastaví. Když si jeden představí, jak může být nebezpečná verzatilka a pytlík rejže !

Příspěvek od Mistral » úte 11.12.2007, 8:54

Nanejvejš můžou mít lokálně páprdové problémy s novinkou: neanglicky mluvici deti ve vetsim poctu ve skolach. A skoly s tim, ze je musej prijmout a nemaj na to prachy. Imho to je cely. Nesmite klast duraz na titulky *45*
Imho skoly nedostavaji na deti prachy z bruselu.

Příspěvek od daveG17 » úte 11.12.2007, 14:04

Mistral: no to bych netvrdil-když to dobře nazveš, projde kdeco - např. "projekt podpory vzdělávání dětí, ohrožených sociální exkluzí vinou nedostatečné jazykové přípravy" :lol: Vsadím se, že v nových operačních programech u nás na tohle někdo prachy shrábne a navíc to zaměří na indiány...
STI Edge, Kimber Gold Match II, K100, Ruger LCP, Remington 870 Action Express, Vostok SM2 - pacifista od kosti!

Příspěvek od Mistral » úte 11.12.2007, 19:11

Každý má právo usilovat ... *18*

Zpět na „Černá kronika“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz