Odírání vodítka pružiny
 Díky.
 Díky.
Debata o pistolích GLOCK
Zbraň: GLOCK
 Díky.
 Díky. Problém vrzající pružiny se tu již někde řešil, po pár(stech) výstřelech to přestane. Teda aspoň u mě tomu tak bylo. Jinak co se týče "odřeného" vodítka, na své 17ce (cca 2000 ran)jsem nic takového neobjevil a ani jsem o tom neslyšel. Buď si můžeš koupit vodítko kovové, nebo to ignorovat, což si myslím, že bude lepší.
  Problém vrzající pružiny se tu již někde řešil, po pár(stech) výstřelech to přestane. Teda aspoň u mě tomu tak bylo. Jinak co se týče "odřeného" vodítka, na své 17ce (cca 2000 ran)jsem nic takového neobjevil a ani jsem o tom neslyšel. Buď si můžeš koupit vodítko kovové, nebo to ignorovat, což si myslím, že bude lepší.  
Zbraň: GLOCK
warthogz píše:zdar vespolek,upadlo mi v zadni casti voditka pruziny ... kde eventuelne sehnat nove,
nebo kde nechat udelat to kovove,dekuji pekne, ave
 ). Jsou velmi svižní, obvykle to do týdne máš k vyzvednutí (pokud obchodník není línej neschopa jako u nás v Táboře
 ). Jsou velmi svižní, obvykle to do týdne máš k vyzvednutí (pokud obchodník není línej neschopa jako u nás v Táboře   ). Po jistých zkušenostech si tedy v případě nutnosti naplánuji cestu do Prahy, a když neseženu na "Staromáku", tak to jistí "Kulaťák".
 ). Po jistých zkušenostech si tedy v případě nutnosti naplánuji cestu do Prahy, a když neseženu na "Staromáku", tak to jistí "Kulaťák".