Prchající muž střílel na policisty...

Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.

Prchající muž střílel na policisty...

Příspěvek od netmaster » stř 27.2.2008, 12:08

Prchající muž střílel na policisty, ze zbraně ale vyšlehl jen záblesk

Policista stál tři metry od muže s pistolí, viděl záblesk a slyšel výstřel, kulka ho ale nezasáhla. "Podruhé se narodil," tvrdí mluvčí českobudějovické policie. Podomácku vyrobená zbraň zřejmě nedokázala plnohodnotně vystřelit.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?c=A080 ... _krimi_cen

cmk

Příspěvek od cmk » stř 27.2.2008, 12:38

Zrovna v takovymhle pripade bych pouziti zbrane videl nejen jako opravnene, ale snad i povinne.
Nebejt toho, ze si frajer nedokazal udelat strelbyschopnou zbran, jsou ted 2 policajti po smrti a treti by dopadl buh vi jak.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

JWK

Zbraň: RUGER GP100, vz.58

kouzelnik

Příspěvek od JWK » stř 27.2.2008, 13:01

no precetl jsem si clanek na idnes a prislo mi to smutne komicke... ta pistole vypada totalne bizardne... popis strelby a cele akce na me pusobi jako kdyby policiste honili nejakeho cernokneznika amatera se zlomenou kouzelnickou hulkou... same zablesky a slabe psoukani:o))) jsem uprimne rad ze se nikomu nic nestalo po prvnim kouzelnikove neuspesnem kouzleni bych ale tasil zbran a asi zacal strilet... onehda kdyz jsem prodelaval cviceni boje v budovach pod vedenim policejnich "urna" instruktoru tak nam rikal ze nejdulezitejsi je moment prekvapeni ze jdou a ani nevystreli, POKUD ale vi ze pachatel onich vi a je ozbrojen jdou tam na ostro a jsou odjisteni a pripraveni toho chlapa smaznout... tim chci rict ze kdyby po me nekdo strilel asi bych tasil a snazil bych se bejt uspesnejsi nez on
Glock 19

Zpět na „Černá kronika“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz