V tramvaji na výstavišti v Praze vyrvala mladá cikánka telefon manželce z ruky.Manželka si kupovala SMS jízdenku a v druhé ruce držela dcerku.Cikánka počkala až se budou dveře zavírat a z přecpané tramvaje vyskočila.Jsem neuvěřitelně nasranej.Dávejte si na indočechy majzla.
škodu nezjistí,kdo si odjistí.
Walther P99,Glock G30,ZVI Kevin
Co dodat, abych nebyl orgánem v budoucnu předvolán k tzv. podání vysvětlení...neboť pomateny pravdoláskovní ksindl číhá všude.
Krásně to řeší v Itálii. Berlusconi je sice úlisný zmrdík, co si schvaluje zákony sobě ku prospěchu, ale tuhle problematiku vzal do ruk jako chlap. Na hysterické kvíkání eurohavlistického ksindlu reaguje zdviženým prostředníkem. Tak to má být.
Jsem jednoznačně pro zavedení povinného psychologického vyšetření ... humanistů.
Takový a podobný postup při krádežích mobilních telefonů je docela běžný. Slyšel už o vyrvaných telefonech z rukou při psaní SMS (nebo telefonování) třeba v okolí pražského Václaváku atd...
To aby se měl člověk na pozoru i když půjde vykonat potřebu na veřejné záchodky (kapitola sama pro sebe - občas), nebo mu někdo "otočí" i spodní prádlo.
G19; GP K100
- Zkušenost je jméno, které dáváme svým chybám a omylům.
- Život je jako rozkvetlá louka. Ohneš se pro kytičku a hned tě někdo kopne do prdele.
Takhle jsem jednomu klukovi zachránil telefon na Kačerovu. Viděl jsem jak ho jeden týpek okradl a nějak mě to naštvalo, tak jsem se za ním rozběhl. Běžel docela slušně, ale já jsem v 18-ti neměl problém ani s maratonem...
Když vždycky čtu takovéhle zkušenosti, tak si vzpomenu na toho plešatýho černocha v prvním díle Predátora. Vzpomenu si jak nosil ten velikej rotační kulomet co mu říkal "baby". To by pak byl klid. S cikánskou kriminalitou by byl ámen.
Meč a kříž tělo jedno jest.
Moje zbraně: GLOCK 17 3.gen. osazený TLR-1 HL, CZ 75, SA vz.58
Bezbolestnou nosil Jesse Ventura,a ten je opravdu bílý.Už to beru s klidem,nasrání povolilo.A má to i výhodu.Manželka už mi neříká :Co proti nim máš?,co ti udělali? atd.
škodu nezjistí,kdo si odjistí.
Walther P99,Glock G30,ZVI Kevin
"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká." Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1
Omlouvám se, máte pravdu. Strašně dlouho jsem tenhle film neviděl a zapomenul jsem kdo to tam nosil. Pak jsem dohledal na netu, že to opravdu byl Ventura jak furt bagoval ten žvejkací tabák. Nějak mi tam ty postavy splynuly - každopádně primárně šlo o tu zbraň.
Meč a kříž tělo jedno jest.
Moje zbraně: GLOCK 17 3.gen. osazený TLR-1 HL, CZ 75, SA vz.58
Glockmaniak: Ten cernoch taky jednou kropil prales bezbolestnou - tusim, ze jak zahlid predatora - jak byl potom zaber na ten jeho prst, jak v kreci nemuze povolit spoust, i kdyz dosly naboje
"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká." Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1