Kratka malorazka - doporuceni

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Zbraň: GLOCK

Kratka malorazka - doporuceni

Příspěvek od jancz3rt » ned 28.12.2008, 22:17

Ahoj,

chtel jsem se Vas zeptat kterou kratkou malorazku byste doporucili? Zaujala me CZ 75 Kadet, Ruger Mark III, Sig Sauer Mosquito Sport. Kazdopadne bych rad ale slysel od Vas kteri s tim mozna uz zkusenosti maji. Hlavnim duvodem proc bych chtel malorazku je kvuli nakladum pri sportovni strelbe oproti memu Glocku 17. Diky moc.

Honza
:: Glock 17 :: Hammerli X-Esse Long :: Suhl-150 :: ZKM 456-4 :: CZUB 858 ::

Příspěvek od cityshark » pon 29.12.2008, 0:38

S tim co uvadis zkusenosti nemam.

Osobne vlastnim ve .22LR Berettu 71.
Obrázek
Prodavaj se u nas kolem 5 tisic, pokud te zajimaji naklady, tak asi levnejsi malorazkova pistole neni. Otazka co od toho cekas. Neni to full-size.

Příspěvek od urquell » pon 29.12.2008, 9:49

G17

Dik

Příspěvek od jancz3rt » pon 29.12.2008, 11:26

Diky moc.

Asi jsem presne nespecifikoval proc vubec nejakou malorazku chci. Bavi me sportovni strelba a chtel bych neco presneho, ale v razi .22 kvuli nakladum. Jelikoz jsem cerstve zamestnan, nemuzu si dovolit chodit moc casto se svym Glockem 17, bohuzel...

Ten Browning Buck Mark byl velmi pozitivne hodnocen v magazinu Strelecka revue asi pred pul rokem. Urcite to je take jeden z kandidatu.

Honza

cmk

Příspěvek od cmk » pon 29.12.2008, 15:32

Browning Buckmark je asi nejlepsi mirenkarska kratka samonabijeci .22ka vubec.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od coffee » pon 29.12.2008, 18:41

cmk: to jsi nemyslel vážně, že ne? Možná je to jedna z lepších pistolí na rekreační mířenou střelbu, ale tvrdit, že je nejlepší mířenkářská .22 *3004*
Existuje řada lepších pistolí, ovšem v jiné cenové kategorii. Jinak nedám dopustit na starou dobrou klasiku - Margolinu.

VIP člen

Příspěvek od Smith » pon 29.12.2008, 19:11

IMHO v této kategorii bude o fous lepší než buckmark hämmerli x-esse; střílel jsem kdysi s oběma, buckmarkem celkem často, hämmerli jen pár ran a dost jsem při tom koukal, jak najednou umím tefovat! :wink:
Ale pracně jsem ji našel v nabídce jedině tady:

http://www.shooting-varga.cz/varga2006/ ... nzerat=171
"No jo, dvě dávky..." Vražkov, 6.9.2008, stage 5

Příspěvek od jancz3rt » pon 29.12.2008, 23:19

Smith píše:IMHO v této kategorii bude o fous lepší než buckmark hämmerli x-esse; střílel jsem kdysi s oběma, buckmarkem celkem často, hämmerli jen pár ran a dost jsem při tom koukal, jak najednou umím tefovat! :wink:
Ale pracně jsem ji našel v nabídce jedině tady:

http://www.shooting-varga.cz/varga2006/ ... nzerat=171
Diky moc za pracne vyhledani odkazu :)

Ta Hammerli fakt vypada super a co jsem ted projizdel ruzne weby na netu, tak se zda jako velmi dobra volba. Kazdopadne jsem jeste otevreny jinym doporucenim, ale tahle me zatim oslovila asi nejvice. Nadherne fotky teto krasky jsem nasel zde:

http://lundestudio.com/sigs.html

Honza :D

cmk

Příspěvek od cmk » úte 30.12.2008, 1:37

coffee píše:cmk: to jsi nemyslel vážně, že ne? Možná je to jedna z lepších pistolí na rekreační mířenou střelbu, ale tvrdit, že je nejlepší mířenkářská .22
Nevim - tvrdil mi to jeden mirenkar - sveho casu snad mistr evropy v siluetach (vim, s malorazkou to spolecneho mnoho nema, ale je to clovek, co se v oboru uz hezkejch par let pohybuje - anzto strelec, prodejce zbrani a majitel strelnice) - kazdopadne jsem psal o samonabijecich .22kach.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od icks » úte 30.12.2008, 16:36

Beretta model 87 Target, moc pěkná ,,flusačka,, :)

http://www.tuza.cz/VismoOnline_ActionSc ... 134&datum=
"I když násilí v obraně vždy bude v očích lidí pevných zásad smutnou nezbytností,
mnohem horší by bylo, kdyby pachatelé zla vládli spravedlivým."- sv. Augustin

Zbraň: CZ 85

Příspěvek od Vláďa » čtv 01.1.2009, 9:48

cmk : nevím, co měl ten pán na mysli, ale špička v disciplíně Standartní pistole nebo Sportovní pistole používá třeba takovéhle zbraně..
http://www.euroshooting.eu/index.php?_W ... detail=711
http://www.euroshooting.eu/index.php?MO ... detail=428

Na větších závodech jsem nikoho s Buckmarkem střílet neviděl, a pokud tam někdo takový byl, nebyl v popředí...

Ředitel LOS

Příspěvek od TraTom » čtv 01.1.2009, 12:41

Z malorážek je docela postačující 9mmL :twisted:

Jestli to máš na tréning místo Glocka, tak bych doporučil zbraň podobného "ustrojení". Nemusí to mít přesnost olympijské malorážky. Ale i tak to bude vždy přesnější než Glock (jako ostatně cokoliv...).
Dá se doporučit Buck Mark, X-esse, nebo i tak Berettka.

Na olympijské střílení spíše něco margolinovitého, jenže zase ovládání terčových malorážek se již podstatně liší od Glocka.

CMK:
Střílel jsem SP i siluety. A to jak Margolinou, tak i Buck Markem. Margolina je zhusta o něčem jiném.Ten Buck Mark je původně zkonstruován na tzv. "tin shooting" tedy na střílení do plechovek. Oblíbené to kratochvíle rodin s dětmi v USA. Že k tomu pak přidali lepší mířidla a těžkou hlaveň je věc jiná.
Na siluety je ten Buck Mark lepší, protože snese silnější patrony (HVčka), narozdíl od Margo, která je nemá ráda. A o něco horší přesnost nevadí, protže ta silueta je o poznání větší.
Nejsou rozdíly mezi bílými, černými, velkými a malými, tlustými a hubenými.
Lidé se dělí jen na dvě kategorie. Na blbce a idioty.
gen. G. Patton

Ředitel LOS

Příspěvek od TraTom » čtv 01.1.2009, 12:42

Ještě jsem si vzpomněl. Dokonce i na Glocka se dělá malorážkový adaptér a nestojí to moc pénis.
To by pro Tebe bylo zdaleka nejlepší, protže bys za všech okolností trénoval "svojí" zbraní.
gen. G. Patton

Ahoj

Příspěvek od jancz3rt » pát 02.1.2009, 0:17

Nejdrive preji vsem vse nejlepsi do noveho roku 2009! :)

Pote jsem chtel rici, ze jsem doopravdy chtel jen nejakou presnou avsak ne plne sportovni malorazku. Neplanuji chodit na souteze, ale jen udrzovat kondici nejakou levnejsi alternativou k memu Glocku 17. O to ovladani mi ani tak nejde i kdyz by bylo samozrejme lepsi neco podobneho. Diky moc za pomoc.
TraTom píše:Ještě jsem si vzpomněl. Dokonce i na Glocka se dělá malorážkový adaptér a nestojí to moc pénis.
To by pro Tebe bylo zdaleka nejlepší, protže bys za všech okolností trénoval "svojí" zbraní.
A kdepak muzu tento adapter zakoupit v CR? Nic jsem nenasel. Dik.

Příspěvek od Kmoch Vladimír » pát 02.1.2009, 17:29

Ze stejného důvodu jako Ty,jsem si pořídi v ráži .22 Brazilskou Bersu Thunder.Zásobník na 10 nábojů,velikostí jako Walter PP,lehká,plochá,dobře nositelná,zatím spolehlivá.Na 25 m do mezin.terče mám já 2/3 v černém,ostatní poblíž (spíše v levo 7-8h)z 50 ran.Zatím si ji chválím.Jediná nutnost je,protřepat náboje ve filcem vylepené a olejem nasáklé krabičce,aby byly jemně namazané.Lépe se přebíjí!Smekání vytahovače.Mám k tomu dokoupený 2 zásobník a střílím s tím fakt rád.Prima hračka,snese i HV.Já ji kupoval novou za 8 t u Brymové před 2r.
Zdravím.
V nouzi poznáš -Jericho FB!

Ředitel LOS

Příspěvek od TraTom » ned 04.1.2009, 13:58

Ptát se na serveru zaměřeném přímo na Glocky, kde seženu příslušenství k lisované šprcce je jako ten vtip, kdy v jedné cele sedí nekrofil, zoofil, sadista a milovník extrémních sportů :twisted: :twisted: :twisted:

V sekci pistole Glock - příslušenství se to probíralo cca před rokem.
Pokud bys to nenašel, tan se obrať přímo na admina. Ten snad tyhle věcičky i jednu dobu obstarával.
gen. G. Patton

Ředitel LOS

Příspěvek od TraTom » ned 04.1.2009, 14:02

A ještě jedna věc.

I když Ti v návodu budou psát, že to je full compatible, stejně se to MUSÍ Na Tvojí konkrétní zbraň nechat dolícovat puškařem.
Zvlášť ty malorážkový adaptéry jsou citlivý na jakookoliv neshodu mezi tělem pistole a vrškem.
gen. G. Patton

Ahoj

Příspěvek od jancz3rt » ned 04.1.2009, 23:27

Diky za informace. Rozhodl jsem se zakoupit zvlast malorazku a pujdu do SIG SAUER MOSQUITO SPORT. Hlavni lakadlo je cena a levne naboje. Na internetu jsem si precetl nekolik mezinarodnich recenzi a vim, ze zbran je docela vybirava. Pri spravnem vyberu je vsak velmi dobre hodnocena a pry i dosti presna. Dekuji.

Příspěvek od smockei » pon 05.1.2009, 0:37

budu si asi objednavat na glockeistru toto http://glockmeister.com/product_info.ph ... 211{14}114

nechcete tam nekdo jeste neco ? ... zalozil jsem na to radeji vlastni thread:

viewtopic.php?p=54098

Příspěvek od jancz3rt » stř 07.1.2009, 20:34

TraTom píše:Ptát se na serveru zaměřeném přímo na Glocky, kde seženu příslušenství k lisované šprcce je jako ten vtip, kdy v jedné cele sedí nekrofil, zoofil, sadista a milovník extrémních sportů :twisted: :twisted: :twisted:

V sekci pistole Glock - příslušenství se to probíralo cca před rokem.
Pokud bys to nenašel, tan se obrať přímo na admina. Ten snad tyhle věcičky i jednu dobu obstarával.
Caues a diky za comment. Koukl jsem do te sekce, ale nemohl jsem tam nic najit. Uz mam vybrano a rozhodl jsem se pro malorazku zvlast. Diky moc za pomoc a napady. Az ji budu mit, tak se podelim o zkusenosti.

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz