K: Koupím montáž na hledí pro pistole Glock

Pistole, pušky, příslušenství a další věci na prodej, koupi či výměnu.

K: Koupím montáž na hledí pro pistole Glock

Příspěvek od Terakot » ned 26.12.2010, 10:36

Koupím montáž pro hledí pistole Glock. Popřípadě poraďte, kde sehnat za dobrou cenu montážní tyčku na mušky se šroubkem. Za 800,- se mi kupovat nechce :) . Díky!!!
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne ned 26.12.2010, 15:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven název tématu, aby byl souladu s pravidly!
Glock - výstřel - trefa

Re: montáž na hledí pro pistole Glock

Příspěvek od LAKIM » ned 26.12.2010, 12:43

Zdarec, já jsem na to použil malou golovku, nejspíš china. Kdysi jsem ji koupil za 200kč i s ráčnovým šroubovákem s gola sadou. Použil jsem oříšek 3/16. Spodek oříšku jsem nejdřív zabrousil širokým plochým pilníkem. Plocha musí být rovná. Šroubek mušky má malý-nízký šestihran. Na oříšku jsou ve vnitř sražené hrany, a proto by se to při nasazení na hlavu šroubu protáčelo. Šroubek-závit zakápni při montáži kovové mušky loctitem na zajištění závitu. Já mám mouchu přilepenou ještě lepidlem Patex Repair extreme. Mám TFO. Jinak na www.glockshop.cz mají montážní tyčku mušky za 350kč, nebo zajdi do krámu kde prodávají G a tam by ti tu mouchu namontovali. Lakim :roll:

Zbraň: GLOCK 17

Příspěvek od HENRY » ned 26.12.2010, 14:16

Nebo vem imbus sroub a hlavu ubrousis dokola a mas hotovo a nic te to nestoji jen trosku prace :D

Příspěvek od FRENKY » ned 26.12.2010, 14:49

Šroubek lze velmi pohodlně a pevně utáhnout ocelovou pinzetou na obočí (s plochým zakončením)
Jsem jednoznačně pro zavedení povinného psychologického vyšetření ... humanistů.

cmk

Re: K: Koupím montáž na hledí pro pistole Glock

Příspěvek od cmk » úte 28.12.2010, 9:43

Hele, malicko si v tom uvodnim prisevku odporujes..
Chces naradi na montaz musky nebo hledi? To je totiz trochu rozdil.
Ja koupil za par stovek na NEPOVOLENÝ KOMERČNÍ ODKAZ cosi, co vypada jako robita propiska a je to v realu kompletni montazni naradi na rozborku Glocka. Jen to hledi to neumi stahout.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Re: K: Koupím montáž na hledí pro pistole Glock

Příspěvek od Terakot » úte 28.12.2010, 13:54

Sháním oboje. Viděl jsem na GLOCKMEISTER montážní tyčku na mušku i s montáží na hledí za fajn cenu, jen jak to sem dostat. Chtějí platbu předem přes kartu, ale nemám tu potřebnou platební kartu. Poradí někdo jak to od nich dostat sem? Popřípadě můžem sfouknout společnou objednávku a šábnem se o poštovné.
Glock - výstřel - trefa

Zpět na „Prodej / Koupě / Výměna“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz