P: Glock19 Oliv

Již neplatné inzeráty.

P: Glock19 Oliv

Příspěvek od Fox4077 » ned 01.5.2011, 12:45

Koupen 16.3.2011 v prodejně Zbraně Tobiášek Opava. Komplet balení, vše původní, jen jsem dokoupil záslepku pažby Glockmeister. Nevystřelena ani jedna rána! Vzhled i stav nové zbraně, kterou by jste si donesli z obchodu! Už jsem jej zaregistroval a záruka je 60 měsíců od data nákupu. Přidám 100ks továrních nábojů. Důvod prodeje: Mám velké ruce a prostě mám stále vtíravější pocit, že ten úchop není to pravé ořechové. Chci jít do full size a zřejmě i v jiné ráži. Cena: 14 000,- Kontakt: Fox4077@seznam.cz
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.

Re: P: Glock19 Oliv

Příspěvek od Fox4077 » sob 07.5.2011, 9:43

Tak už mám vybráno, jdu do Glocka21 Oliv. Na 21 mi nebude pasovat pouzdro, proto ho přidávám ke zbrani, jedná se o Blackhawk sepra carbon. Je taky nové, pořizovací cena 1 350,- Možnost nastavení úhlu zbraně. Platforma s pádlem i s opaskovým průvlekem. Pistole v něm krásně sedí bez vůle a drží za lučík pojistkou ovládanou ukazováčkem. Nehrozí ošoupání povrchovky, jako u samosvorných pouzder. Celková pořizovací cena kompletu 17 500,- Prodávám stále jen za 14 000,- Sleva tedy 20% to je myslím hodně slušná nabídka za novou zbraň, ze které se ještě ani nevystřelilo!
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.

Zbraň: Glock 19 Gen4

Příspěvek od Dastr » sob 07.5.2011, 21:25

bylo by mozne odkoupit samotne pouzdro za nejakou rozumnou cenu? diky
Tap - Rack - Bang

Příspěvek od Fox4077 » pát 13.5.2011, 15:37

Poprosil bych zamknout, díky.

Zpět na „Archív inzerátů“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz