Použití zbraně při napadení psem

Debata o pistolích GLOCK
Zbraň: GLOCK
S474N píše:mrkev: pokud se na me riti pes, ktery steka a nebezpecne se blizi ke me, mohu se opravnene domnivat, ze me chce zpusobit skodu na zdravi ci zivote a tudiz ho smaznout z povrchu zemskeho.
PS. DAS je prave pravni zastoupeni, takze potom nemusis sazet tisice za advokata sam.
Jonny píše:Když na mě poběží čivava,...
Taky bych si nedovedl představit, jak bych mířil na takhle rychlý a malý terč. Někteří by vystříleli celý zásobník, než by náhodou usmrtili útočícího psíka odhozeným prázdným zásobníkem. Taky musíte myslet na možnost odražení střely a zranění nezúčastněné osoby.
no ja nevim, asi by se to tezko resilo, on prijde majitel, zacne tahat za psa a v tu chvili uz na nej nemuzes mirit, abys neskrt majitele, pripadne aby te pak chytrak neobvinil ze jsi na nej miril. a jak prestanes mirit, chlapek psa neudrzi a ten vyskoci a vytrhne ti ohryzek z krku B-)))S474N píše:Jonny: ja take nikde o civave nepsal, ja psal o psu a ne o "smetaku"*40*. To je snad pochopitelne, ze na mensi rasy bude stacit poradny kopanec (idealne do cenichu).
mrkev: to co popisujes se stalo konkretne OPASovi, proste vytahl zbran, namiril a zarval na majitele, ze jestli si toho psa okamzite nestahne a udela jeste krok, ze ho smazne. Nikde se nepise, ze musis okamzite strilet.
jj, naprostej souhlas, takovej jezevcik muze bejt kolikrat vetsi hajzl a nebezpecnejsi nez kdejakej jinej velkej pes.pitt píše:bohužel největší k***y psi jsou ty malý mrchy.Jinak střílet na psa je proti mé srsti(jako že jsem pejskař).A protože už taky vím jaký je to být pokousanej,tak by mě to nevadilo.Horší by bylo kdyby se pusti do mejch hafánků.