Já určitě přežiju

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Zbraň: HK P30 V3

Já určitě přežiju

Příspěvek od camouflage44 » úte 13.9.2011, 19:16

Ráno služba lidu této země v podobě darování tělní tekutiny plazmy atd., poté úprk na vlak, který mě měl z Prahy transportovat za mou drahou polovičkou.
Doletím na peron, usadím se do vozu 1.třídy otevřu knihu začnu číst a očekávám odjezd. Najednou se do vagonu derou dvě muslimky v těch jejich hábitech i s plachtou přes gezicht. Za nimi do vagonu cpou dva arabové několik gigantických hliníkových kufrů. Tři kusy společným nezměrným úsilím vyzdvihnou do prostoru pro zavazadla nad hlavy cestujících v zadní části vozu a se zbytkem bagáže se odebírají za svými patrně partnerkami do přední části.
Hmmm na co mají tidle čtyři tolik bagáže? A pročpak je tak těžká, copak tam asi je? Vyhodnocení bezpečnostním centrem je provedeno fofrem.
To už stojím na peronu a mávám odjíždějícímu vláčku směr východ, no a! Za hodinku mi fičí Pendolino a místenka za 100 Kč není tak drahá zvláště, když dostane Bobo napapat, nabumbat i něco ke čtení se najde………….Já zase tak mooc nespěchám.
Přestávám koukat na zpravodajství…….paranoia dostoupila vrcholu. Tady neuklidní ani pan Heckler u pasu!!!!

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Re: Já určitě přežiju

Příspěvek od S474N » úte 13.9.2011, 19:40

camouflage44: F60.0?
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvek od camouflage44 » úte 13.9.2011, 20:47

S474N: No to koukám, mám i diagnózu.....bravo :mrgreen:

Příspěvek od cityshark » čtv 15.9.2011, 1:00

To je v pohode, taky bych z toho nemel dobrej pocit...

Zbraň: Glock

Příspěvek od panvrabec » čtv 15.9.2011, 21:23

Tohle bejt v emerice tak je ve vagoně do 2 minut FBI 8-)

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od VEIKO » sob 17.9.2011, 10:18

. 0 Paranoidní porucha osobnosti
Tato porucha osobnosti je charakterizována nadměrnou citlivostí k odmítnutí‚ neodpouštěním
urážek; PODEZŘÍVAVOSTÍ a tendencí zkreslovat zážitky chybným interpretováním neutrálně
nebo přátelsky laděných akcí druhých jako nepřátelských; opětovným bezdůvodným
podezíráním manžela(–ky) nebo partnera(–ky) ze sexuální nevěry a BOJOVNÝM a tendenčním
smyslem pro osobní práva. Může být sklon k excesivní důležitosti vlastní osoby a častá je
excesivní vztahovačnost.
Osobnost:
. expanzivně paranoidní (EFMJ) :-)
. fanatická
. kverulantská
. paranoidní
. senzitivně paranoidní

Ale ještě to je v poho. Kdybys byl pravověrný tak bys je postupně ulovil a podíval by ses co je v těch kufrech. Už tě vidím jak se držíž rantlu z venku vlaku před oknem jejich kupé. V jedné ruce rantl v druhé USP a nohy vlajou ve větru. Splinter cellu zdar...

PS. Kdo z vás by tam zůstal?
Šest ran do klobouku, sedmá do hlavy. (Smrt rozdává karty)

Heckler & Koch USP Compact

Zbraň: G17,CZ75,858

Příspěvek od lo3k » sob 17.9.2011, 15:35

Vim ze paranoia je blbost,ale to jeste neznamena,ze po me nejdou! :D Uz ani nevim gde sem to slysel,nebo cet.Nicmene je to trefne.
Oderint,dum metuant.

Příspěvek od camouflage44 » sob 17.9.2011, 17:11

Snad bych měl k těm zprávám přidat i McNabba,Flynna a jim podobné autory, protože u nich jsou arabáši potažmo mohamedáni původci všeho zla. Jenže já je tak rád čtu a s těma teroristama mi vlastně mluví z duše. Takže zůstanu ve střehu a určitě přežiju. :bomb:

Příspěvek od VEIKO » sob 17.9.2011, 20:14

Chlapci, at si každý mluví o M60.0 jak chce ale takový jako my to vždy přežijou protože počítají i s těma nejnepravděpodobnějšíma situacema. Kdo si třeba vezme na dovolenou po čr glocka a steyr auga a tahá se s tím v batohu?

Prostě počítáme se všema eventualitama. Arabáči si za to můžou sami. Třeba byl vlak plný borců z BIS a ani o tom nevíš. :-)

cmk

Příspěvek od cmk » sob 17.9.2011, 23:41

Dneska jsem se cestou na MG sraz stavil na svoji oblibeny benzince OMV na 112.km.
Kdyz jsem sel k autu, ze odjedu, sli ke me 2 manici a jeden z nich, jestli bych ho nesvezl jen na nejblizsi sjezd 500 metru, ze uz tam na nej ceka stara.
Hned mi zacalo srotovat... Proc ceka tam, proc neprijede sem, proc to nedojde pesky, ...
Tak jsem se slusne omluvil, ze ho nevezmu a jel jsem...
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od camouflage44 » ned 18.9.2011, 11:40

Jj jak říká Donutil "furt ve střehu", apropo jakou měli hoši pleť?

Příspěvek od VEIKO » ned 18.9.2011, 19:24

I kdyby byli modří tak se mi nebudou do auta cpát. Slušně a jasně vyřešeno. Skončit pobodaný v lese asi není to pravé ořechové. Toto ale není F60.0 toto je zdravý rozum.

Zbraň: Glock 17,26

Příspěvek od DeadlyOne » pon 19.9.2011, 16:49

Preventivni chovani je vzdy lepsi nez reaktivni chovani. Kazdy strelec urcite zna (aspon by teda mel) zasady osobni bezpecnosti a situacniho prehledu (barevne kody od J. Coopera, atd.). Takze kdyz se cloveku neco nezda, a jedna takovym zpusobem, ze i treba zmeska vlak, je porad lepsi nez v tom vlaku zustat a nakonec se stat obeti utoku tak jako zbytek cestujicih naprogramovanych na roboticky spaci rezim zivota bez ostrazitosti a kompletniho vnimani sveta kolem sebe. Camouflage44 se nezachoval jako nejakej paranoik, ale jako clovek ktery je ostrazity a vnima okoli. Paranoia by byla kdyby tam "preventivne" nechal zasobnik a pak se hajil, ze mel podezreni ze to byli sebevrazedni utocnici, ktery chteli chteli vyhodit vlak CD do povetri. Problematika osobni bezpecnosti a situacniho prehledu v dnesnim svete by si zaslouzila vlastni vlakno na tomto foru.

Příspěvek od VEIKO » úte 20.9.2011, 8:27

Souhlasím, prostě vnímal okolí, vyhodnotil a přizpůsobil se situaci. Není ovce.

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » úte 20.9.2011, 8:56

Vzdycky zalezi na uhlu pohledu - dovolim si nastinit dalsi pohled. Kdyby byl "pes" (z hlediska definice ovce-pes-vlk), tak by tam byl a naopak by na ovce dohlizel. Preci jenom mohl byt "na strane dobrych" jediny se zbrani a tu nastalou situaci nejakym zpusobem vyresit. Takze urcite nic bych nevidel az tak cernobile. Jinak samozrejme ta hlaska s F60.0 byla pouze na odlehceni. *4*.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Zbraň: 2x HK USP 9x19, 2xM4

Příspěvek od admix » úte 20.9.2011, 9:34

No nevim, jak bys chtel resit "Allah akbar" s naslednym pyrotechnickym efektem v okruhu 200m Glockem, ale uvaha je to spravna :mrgreen:
"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
Obrázek
Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1

Příspěvek od camouflage44 » úte 20.9.2011, 12:34

Párkrát za život jsem se už postavil na obranu či ochranu lidí, kteří se nemohli nebo nechtěli bránit napadení. Ať už verbálnímu nebo fyzickému a vždy se celá věc obrátila proti mé osobě. Ty tzv. oběti poté co jsem zakročil najednou byli plni pochopení vůči prvotním útočníkům a tím h.....m jsem pak byl já sám.
Teď se starám sám o sebe, bráním sebe a svou rodinu. Takže pojmout jakékoli podezření bezpečnostního charakteru (zcela zjevné bych ovšem předal kompetentním orgánům) určitě nezůstanu na místě pro obranu ovcí. Ovce jsou halt potravou. :D

Příspěvek od VEIKO » úte 20.9.2011, 16:33

Pravidlo 1 : Chran sebe.

Kvér může mít každý.
Situaci alláh aghbar a výbuchem nevyřešíš nijak ty odvážnější budou popotahováni za šíření poplašné zprávy a věřte že by se ovečky ušlapaly.

Chránit ano ale v civilu a za cenu života nebo vězení bez právní ochrany a zastání. Vždyt ovečky věří že je stát ochrání tak at se stát stará. Jestli tam měli C4 semtex nebo podobnou kravinu tak to měli mít tajní pod kontrolou. Ty jako jednotlivec stejně nic nemůžeš udělat. To si jako někdo myslí že přijde a vyřeší situaci sám s glockem. Ha ha ha. Bud tě sundá zezadu operativec, sniper, pomýlený policajt v civilu nebo jiný civil s kvérem který tě tam uvidí mávat s bouchačkou. Nic jako rambo nebo john mcclane nikdo z nás nebude. Maximálně in memoria dostane nějaký řád. Chran sebe a v rámci svých možností ostatní...

Zbraň: Glock

Příspěvek od panvrabec » úte 20.9.2011, 18:44

Zas hrušky a jabka. Tak kdyby měl bombu, myslím, že bys nikomu nepomohl tím, že tam zůstaneš :) ale kdyby kolem sebe šil AKčkem, tak bys určitě byl v tu chvíli jedinou nadějí lidí ve vlaku (někdy v expressech jezdí policajti). Je to o úhlu pohledu, ale pokud se s nimi ve vlaku necítíš dobře, nikdo ti nemůže bránit jet dalším, takže bych to řešil spíš takhle. Ikdyž osobně bych měl vetší strach sedět pozdě večer v rychlíku v posledním vagoně 2 třídy, než v jedničce s arabem.
BTW myslím, že by každý průvodčí ve vlaku měl mít služební zbraň s podmínkami nošení např. jako zaměstnanec čnb. Protože z osobních rozhovorů vím, že se denodenně průvodčí setkávají s nasilím a mnohdy utrpí sami újmu na zdraví při vyžadování jízdenek. A musím říct, že dělat průvodčího v pozdních nočních hodinách je radost a riziko povolání se zde přibližuje práci policisty. Takže tak.

Každopádně pravidlo č. 1 je starat se jen o svůj zadek, do cizích problémů se nesrat, základní pravidlo pro přežití.

Zbraň: 2x HK USP 9x19, 2xM4

Příspěvek od admix » stř 21.9.2011, 0:36

panvrabec: takove podminky noseni by mel mit kazdej, kdo ma zbrojak skupiny E - tim by se to vyresilo :mrgreen:
"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
Obrázek
Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz