Souhlasím, já jsem pouze vyjádřil svůj pocit. Každý prochází jistým vývojem. Pokud mu v tom napomůže pořízení svítilny na zbraň, je to skutečně pouze jeho osobní věc. Já jsem také dozrál a začínám LOS střílet s vnitřním pouzdrem, ve kterém také běžně nosím (konečně se mi dobré pouzdro podařilo nalézt).
Věcem, které jsem zmínil, nelze zabránit restrikcemi. To by většinu jen otrávilo. Takže vosy zase nazpátek, já už vás dráždit nebudu. Každý si noste co chcete a LOSujte s tím, co vám je pocitově nejbližší. V konečném důsledku je na tom pozitivní to, že trénujete. I to je jeden z cílů LOSu.
Tak vidíš jeníku, nakonec všechno dobře dopadlo a svítilna z toho vlastně vylezla jako pozitivní element

Kuba: nosit se svítilnou je úchylka, na tom trvám a městskému žralokovi to klidně řeknu

U Miloše je to profesní záležitost, tam to naprosto chápu. Jo a nosím G26 a svítilnu mám neustále u sebe-NDI, K100 venčím výjimečně, IPSC střílím s CZ75TS. Uvidíš na steelmasterovi

J.P.: Jistě že to není jen o výbavě. Nic takového jsem nepsal. Výbava přidává jisté výhody.