" slepe" strelivo do revolveru
Pro příznivce více komor, včetně deringerů
11 příspěvků
• Stránka 1 z 1
Muzu koupit , a legalne pouzit slepe naboje do normalniho revolveru?
Life can be fun
Legalne pouzit na co? Zakon omezuje pouziti zbrane kategorie B/C (strelnice/KN/NO) a o strelivu se nic nerika. Takze bych cekal, ze pouzit jinak nesmis s jakymkoliv strelivem, ani slepym (muj osobni nazor).

Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.

Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.

K otázce jsi asi zapoměl napsat "a legálně s nimi střílet mimo střelnici".. asi jsi to tak myslel. Nesmíš, ale osobně nevidím rozdíl se střelbou z plynovky a z ostré zbraně při použití slepých, teda pokud s nimi nebudeš střílet před policejní stanicíEsbe píše:Muzu koupit , a legalne pouzit slepe naboje do normalniho revolveru?

Tak to je kurva rozdíl ! Řekl bych tak 50 litrůpanvrabec píše:Nesmíš, ale osobně nevidím rozdíl se střelbou z plynovky a z ostré zbraně při použití slepých, teda pokud s nimi nebudeš střílet před policejní stanicí

Plynovka kat.D (§7 písm f) - pokud splníš podmínky §15 odst 3 tak je to OK, jinak pokuta 30 000,-
Ostrá kat.B - pokuta 50 000,-§15 odst 3
(3) Střelba ze zbraně uvedené v § 7 písm. c) až g) nebo ze zbraně uvedené v § 7 písm. k) je zakázána na místě, kde by mohl být ohrožen život nebo zdraví osoby nebo způsobena škoda na majetku.
§28 odst 5
(5) Držitel zbrojního průkazu smí ze zbraně, kterou je oprávněn držet, střílet pouze v místech, kde je k tomu oprávněn podle zvláštního právního předpisu, nebo na střelnici, pokud se nejedná o použití zbraně k ochraně života, zdraví nebo majetku.
Steiner: jde o to, jestli ty slepe lze nazvat strelbou.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

S474N: Z pohledu souseda, ktery zavola policajty, urcite ano.

Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
11 příspěvků
• Stránka 1 z 1