P:malorážku CZ455 varmint

Již neplatné inzeráty.

P:malorážku CZ455 varmint

Příspěvek od AREYOU » pon 13.2.2012, 19:34

Dne 6.2.2012 byla zakoupena tato krásná malorážka s tlustou válcovou hlavní. Původní cena 8.990,- + nepočítám cestu do Brodu a zpět.

Zbraň je úplně nová vystřeleno asi 100 ks střeliva, ke zbrani je záručák, návod, origo krabice i sáček ve kterém byla zabalena, je to funglovka!

Prodejní cena 7.990,-

Důvod prodeje : ženský vrtoch :-(

Prodal jsem svojí malorážku CZ453 Varmint a 6.2.2012 jel do Brodu pro CZ527 (ráže .223) a bohužel na tento trip jsem vzal moji drahou polovičku, po cestě do Brodu jsem se mezi řečí zmínil, že jsem prodal moji malorážku "...proč si to prodával to byla jediná zbraň ze které jsem se nebála střílet..." tak po hodině cesty mne přesvědčila, že bude jezdit střílet se mnou, co by blbec neudělal pro ženu a tak jsem si v Brodu nechal ukázat 5 ks CZ455 Varmint vybral jsem nejlepší usazení železa v pažbě a nejlepší tovární nástřel. Doma jsem osadil puškohledem a jelo se na střelnici - nastřelil jsem puškohled a zbraň chodí krásně cca. do 15 mm (Lapua standard plus). Pak doma při rozhovoru jsem pochopil, že to s tím jejím střílením nebude tak vážné a že si představovala jezdit na střelnici, tak 2x ročně, na to já "tak na 2x ročně jsem to nemusel kupovat to stejně půjdeš jednou za rok, tak mi dej půlku nákupní ceny a nechám jí ležet v trezoru na tvoje plácání, no a taky puškohled a střelivo něco stojí"...takže jsme se pohádali a já se nasr..l a prodávám to.
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Re: P:malorážku CZ455 varmint

Příspěvek od AREYOU » ned 19.2.2012, 18:53

http://files.elitesniperteam.webnode.cz ... armint.jpg

ZDE NALEZNETE TOVÁRNÍ NÁSTŘELKU - MĚ TO, ALE CHODILO SAMOZŘEJMĚ MNOHEM LÉPE.

PŘIDÁVÁM ZDARMA 10 RANÝ ZÁSOBNÍK.

Příspěvek od AREYOU » ned 19.2.2012, 19:13

Zde přikládám můj nástřel...foceno starým mobilem tak omluvte kvalitu :( nástřel v leže na 50 metrů Lapua standard plus 5 ran.
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Příspěvek od AREYOU » stř 22.2.2012, 20:35

Prodáno SMAZAT prosím.

Zpět na „Archív inzerátů“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz