P/V: Glock 26 TOP STAV s bohatým příslušenstvím,možno za G19

Již neplatné inzeráty.

Zbraň: GLOCK 26

P/V: Glock 26 TOP STAV s bohatým příslušenstvím,možno za G19

Příspěvek od robx1 » sob 25.8.2012, 17:27

Glock 26 s bohatým příslušenstvím.
nenošen, neopotřebován - TOP STAV.

Možnost výměny za GLOCK 19 ve stavu nového.

Zvětšený záchyt závěru, původní také v ceně.

příslušenství:

- 4x zásobník (kapacita: 15,12,10,10)

- pouzdro Fobus na zbraň (pádlo)

- konverze na zásobník (15 nábojů)

- pouzdro Fobus na 2.zásobníky (pádlo)

- čištění na zbraň

- návod

kontaktní údaje: snad není zakázané (pokud ano, prosím smazat jen to co překáží, ne celé):
606119500
Email: robx1@seznam.cz

prodávám zde:
http://www.strelecky-portal.cz/index.ph ... &Itemid=40

cena 12 500,- Praha
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne sob 25.8.2012, 22:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven název tématu, aby byl souladu s pravidly!

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Re: P/V: Glock 26 TOP STAV s bohatým příslušenstvím,možno za

Příspěvek od pgsp » sob 25.8.2012, 23:17

Pokud by to šlo, tak mám vážný zájem o zásobník na 12ks.

Zaplatím klidně předem na účet :wink:

Kontakt:

Odstraněno

nebo

SZ

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Příspěvek od pgsp » ned 26.8.2012, 15:56

---POZOR---

S vážným zájmem jsem chtěl od tohoto prodejce zakoupit 12ran. zásobník s platbou předem na jeho účet.

Pro klid na duši mohl prodejce klidně zásobník poslat až po připsání peněz na jeho účet.

Abych neplatil zbytečně za dobírku, požádal jsem tedy prodávajícího, aby zásobník zaslal doporučeně jako obyčejné psaní v bublinkové obálce formátu A5 , s tím, že by mi e-mailem zaslal číslo podacího lístku, dle kterého bych mohl sledovat na stránkách České pošty stav této zásilky.

Sumarizace poštovného a balného:
Váha zásobníku včetně obálky = 60g
Bublinková obálka A5 na poště = 7Kč
Známka + standardní pojištění do 500Kč + manipulace na poště = 37Kč

Cena celkem poštovného a balného = 44Kč, po zaokrouhlení 50Kč..

Šok nastal tehdy, když mi tento prodejce odepsal, že jeho cesta na poštu a čas na ní strávený nebude z jeho strany bezplatný!!!

Takže za cestu na poštu a čas strávený na této poště požaduje dalších 80Kč!!! :mrgreen:

Sumarizace:
Poštovné a balné 50Kč
Cesta prodejce na poštu + čas 80Kč
Cena celkem: 130Kč

Už jsem tady toho prodal a koupil mraky, a nikdy nikdo mně, a ani já jsem nikdy nikomu zde neúčtoval a ani bych si nedovolil mezi námi střelci ještě někomu účtovat za cestu na poštu a za čas na ní strávený, to už ne jenom, že je nemorální, ale to je přímo nehoráznost a ostuda..fuj teda..

Dalo by se to snad pochopit, kdyby měl prodejce třeba poštu 30km od baráku, ale takhle.. :shock:

Příspěvek od AREYOU » ned 26.8.2012, 16:06

pgsp

ale nikdo tě nenutí to kupovat a pokud pan robx1 ti předem řekl kolik za ten úkon bude účtovat (80,-) je to férovej obchod, je jen na tobě zda to zaplatíš :P .

robx1

každopádně zajimávej přístup :lookround: řekl bych dokonce židovský!

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Příspěvek od pgsp » ned 26.8.2012, 16:40

Pan pan robx1 mi na první e-mail odepsal 500Kč zásobník + 130Kč poštovné a balné..

130Kč je totiž obvyklá cena dobírky, proto jsem jej obratem kontaktoval, že nechci zbytečně platit za dobírku a aby to jen poslal doporučeně jako obyčejné psaní v bublinkové obálce s tím, že mu pošlu ihned peníze předem na jeho účet včetně potvrzení z banky na jeho e-mail o provedeném platebním příkazu.

Váha zásobníku je uvedena zde:
http://www.mpicz.com/sortiment/glock-26/

Rozměry a cena bublinkové obálky A5 zde:
http://www.mojepapirnictvi.cz/obalky/bu ... B102772%5D

Kalkulátor poštovného a balného zde:
http://kzas.ceskaposta.cz/CleanForm.action

AREYOU
Nikdy po mně nikdo tady nechtěl peníze a ani já po nikom jen za to, že si udělám procházku na poštu a předám do rukou zásilku pošťačce za přepážkou..

Mimochodem ani v internetovém obchodnictví při platbě předem na účet vetšinou neúčtují poštovné a balné, a když už, tak max. za PPL, DPD, DHL, která mi zásilku přiveze až do bytu!!!

Zbraň: CZ75DC

Příspěvek od edakemlink » pon 27.8.2012, 7:39

Jsou to podmínky prodejce, když se Ti to nelíbí, tak to od něj neber, kup si nový zásobník a nekaž mu svými příspěvky prodej. Vůbec nepochopím, proč jsi mu vložil svůj "výlev" ohledně poštovného i do inzerátů, které s prodejem zásobníku nesouvisí.

Vlastně mě napadlo proč: nedávno jsi tu prodával předraženou G26, a když ji nikdo nevzal, tak jsi zvýšil cenu, což se zde neobešlo bez komentářů....

Nevím jak Ty, ale pro mne procházka na poštu, ale hlavně to čekání v nevětrané místnosti plné lidí a pomalých pracovnic pošty není nic příjemného...

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Příspěvek od pgsp » pon 27.8.2012, 14:16

edakemlink

Nějak si protiřečíš!!! A hned ti vysvětlím proč :-)

1.Měl by jsi se nejprve starat sám o sebe..
2.Nevměšuj se do věcí do kterých ti vůbec nic není..

To jestli jsem prodával zde předraženého Glocka 26 nebo ne, je jak i ty zde píšeš věc prodejce, buď si to kup nebo si běž do obchodu a kup si G26 tam :D

Jestliže nová G26 gen.4 stojí 17.100Kč, tak osobně 2.měs starou zbraň s 5letou zárukou, se 2.zásoníky na 12ks, 1x fobus na zásobníky a 1xfobus na G26 neprodám za 8.000Kč, to se na mě nezlob..

Takže 15.000Kč za kterou jsem G26 nabízel byla adektvátní :!:

Osobně bych chtěl taky pochopit proč jste mi vkládali do mé inzerce na prodej G26 své ,VÝLEVY,, ohledně mé ceny a kazili mi tak mou nabídku kvůli, které jsem musel inzerci stáhnout :evil:

Nic méně je zajímavé, že všichni co vkládali své neblahé komentáře, tak ani jeden z vás nebyl potencionální kupující se zájmem o koupi..

robx1
Do inzerátu jsem Vám to vložil proto, aby případný kupující v případě zájmu při zaslání zboží poštou již předem věděl, že si účtujete poplatek za procházku na poštu a předání balíčku pošťačce za překážkou :mrgreen:

Váš zásobník se mi tedy nevyplatí koupit, neboť jestli mám dát 630Kč za použitý bez záruky, tak raději dám 700Kč za funglovku z obchodu, který mám hned u baráku :thumbsup:

Administrátor

Příspěvek od MujGLOCK.com » pon 27.8.2012, 15:03

A DOST! Jestli se ještě jednou bude opakovat to, že někdo jako smyslů zmatený bude hltit spoustu inzerátů svými výlevy, tak si vyslouží ban!

Příspěvek od robx1 » úte 28.8.2012, 12:38

No, to se mi snad zdá! Váženému pgsp, jsem hned na začátku napsal, že osobní odběr je ZDARMA a že pošta je pro mne komplikace! Jelikož přesto vyžadoval zaslání dle jeho podmínek, dále jsem mu napsal, že je pro mne lepší počkat, až se ozve někdo, kdo si přijde osobě a bude doprava zadarmo. Ale pokud chcete něco navíc... a nelíbí se mu mírná přirážka 50 kč, tak bohužel. Nikde jsem neinzeroval poslání za 50 kč, naopak v inzerátu je uvedeno místo pro předání Praha!

Před pgsp varuji, nechová se solidně, kdo chce důkaz, rád poskytnu eml. komunikaci, která je názorná.

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Příspěvek od pgsp » úte 28.8.2012, 14:06

Též mohu poskytnout e-mail komunikaci robx1..

Psal jste:
-Poštovné 80,-
-manipulace 50,- protože s tím musím dojet na poštu, vyčkat tam, zabalit, sehnat krabici.., -
-Váš požadavek byl tedy celkem 130Kč.

Jenže, když jsem zvážil zásobník i s obálkou a propočítal na stránkách České pošty cenovou kalkulaci pro takovou to zásilku, tak cena poštovného, balného a pojištění
vyšla na 44Kč. A to mně vychází, že jste za procházku na poštu sám sobě účtoval 86Kč..

Chtěl jsem se s Vámi normálně domluvit a slušně jsem Vás i požádal, že nechci zbytečně platit za dobírku, aby jste mi tedy zásobník poslal jen doporučeně v bublinkové obálce, která na poště stojí 7Kč, ušetřil by jste si i tím čas a cestu se sháněním nějaké krabice..

Peníze jsem Vám nabízel zaslat ještě předem na Váš, zásilku jste mohl odeslat až po připsání částky.

Co je tedy z mé strany nesolidní..
-Že jsem nechtěl zbytečné platit za dobírku?
-Že jsem chtěl zaplatit předem na účet?
-Že jsem Vám poradil, že stačí bublinková obálka A5?
-Že stačilo zaslat standardně pojištěnou zásilku do 500Kč doporučeně?
-Že stačilo zaslat e-mailem podací číslo, pro snadné sledování zásilky na stránkách
České pošty?

Takhle jste už mohl mýt dávno peníze na účtě a zásobník prodaný!

Respektoval jsem cenu zásobníku i s reálným poštovným což by bylo nějakých 550Kč.

Nakonec jsem ale rád, že jste neměl zájem se dohodnout, protože proč dávat za použitý zásobník bez záruky 630Kč, když u Kachlíků stejný zásobník prodávají za 670Kč :)

Příspěvek od robx1 » pát 31.8.2012, 19:48

Prosím smazat, nebo přesunout do neaktivních. Při tomto způsobu prodeje narazí člověk na spoustu extrémních typů, každej by chtěl jen slevu, případně si inzerát snad ani nepřečte, mám toho dost. :)

Zpět na „Archív inzerátů“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz