Tréninky praktické střelby v OV, aneb možná přijde i CRYWOLF

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Zbraň: GLOCK

Tréninky praktické střelby v OV, aneb možná přijde i CRYWOLF

Příspěvek od byvaly1 » stř 31.10.2012, 18:53

Přemýšlím o organizaci pravidelných střeleckých tréninků praktické střelby v Ostravě. Můžeme společně potrénovat, poradit si, atd., hlavní je zájem, pokud tedy máte zájem, napište mi SZ, nebo se vyjádřete veřejně o co by jste měli zájem v jaké podobě, kde a kdy.
OA-15 | DW PM7 .45ACP | HPS CL .40S&W | STI Legend 9L | Glock 17 Gen IV | CZ 75D

VIP člen

Re: Tréninky praktické střelby v OV, aneb možná přijde i CRY

Příspěvek od reddog » stř 31.10.2012, 19:29

Tak predevsim kde?

Zbraň: Glock 26, Steyr L9A1

Příspěvek od Lars » stř 31.10.2012, 19:41

Jasně, mám zájem, sem tam sice zajdeme s klukama na St. Bělou, ale je to dle mého soukromého názoru až příliš sporadické.. :(
Takže mě si do seznamu zájemců můžeš připsat, zbytek v SZ.

Příspěvek od byvaly1 » stř 31.10.2012, 20:10

Díky za reakce. Máte pravdu, v okolí Ostravy je snadno dostupná jen Stará Bělá, bohužel od zítřka má omezenou otevírací dobu a také světla odpoledne bude stále méně. Proto navrhuji například čtvtky večer na Corradu, co myslíte?

A co budeme trénovat? Záleží jen na zájmu, napsal jsem záměrně obecně praktickou střelbu, ale docela dobře si dokážu představit, základní bezpečnou manipulaci, základy mířené střelby, prvky obranné střelby, LOSky, IPSC, prostě dle zájmu a možností.
OA-15 | DW PM7 .45ACP | HPS CL .40S&W | STI Legend 9L | Glock 17 Gen IV | CZ 75D

Zbraň: Glock 26, Steyr L9A1

Příspěvek od Lars » stř 31.10.2012, 22:07

Myslíš každé čtvrtky?
No, jak jsem psal v SZ, já dělám na směny, takže volno u sebe vidím tak maximálně 2x do měsíce.

Příspěvek od byvaly1 » ned 04.11.2012, 20:43

V nejbližší době se zřejmě konat nic nebude pro minimální zájem. Vás pár zájemců si alepoň dovoluji srdečně pozvat na závody, které organizuji každou druhou sobotu na Bělé, více zde...

VIP člen

Příspěvek od reddog » pon 05.11.2012, 6:03

byvaly1:
Ze by trenink v duchu IPSC ? ;-)
Pozvanka a dispozice viz Oggy z vedlejsiho fora?

Lars:
No, on zase neni takovy problem to sezvat, preci. Vice ci mene je to jen na chuti nektereho z party, zatim se vzdy nekdo pridal. Pak e-mail, par telefonu a je to tam. Ja vas v tydnu zvat nemohu - vetsina holt maka dle pozadavku zamestnavatele ci vlastniho kapitalistickeho planu :-( .

Nicmene casto zasahnou i jine moci (ci nemoci) a jine duvody a tak se stane, ze na dlouhodobe planovany "trenink" v systemu ICS dorazi do vzdalene Velke Bitese jen jeden z klubu 100+ :-( . Ale coz, za ty prachy jsem dostal luxusni nakladacku. Instruktor byl (a stale je) format, takze mi to ani jednou nevycetl. Prachy jsem neresil, takze jsem si to uzil opravdu na plny koule :-) , sparing myslim taky, ale ten mel suspik, hehehe. A kdyz uz jsem u te reklamy - doufam ze vsemocny admin mi to promine - tak vezte, ze ty necele tri dny, pri opravdu promenlivem pocasi (od bezvetri, pres dest, radny fukejr, dest, kroupy, snih i mraz) jsem si zaver vycviku pri slunicku a zasnezene Bitesi opravdu vychutnal :-) . Takze jeste jednou velke diky a tesim se na pokracovani u nas v Ostrave, Hawku.

Hawk:
Jsem sice pomalejsi, ale snad jsem nebyl az takove jelito :-) .
Heslo z knihy si pri kazdem treninku stale pripominam, porad mne boli zebra a leva ruka, hehe, zacalo to bolet az po nedeli.

Tomik

Příspěvek od byvaly1 » pon 05.11.2012, 7:53

reddog: V duchu IPSC není úplně přesné. Jak si můžete přečíst třeba zde, Steel Challenge má svá vlastní pravidla a původně patřil samostatné asociaci Steel Challenge Shooting Association (SCSA) až před pěti lety byl závod převeden pod záštitu asociace USPSA.

Další zásadní rozdíl je v pohybu, v IPSC je pohyb se zbraní základ, ve Steel Challenge pohyb, vyjma dvou specifických situací, není.

VIP člen

Příspěvek od reddog » pon 05.11.2012, 8:20

Vyborne, dekuji za upresneni ;-)
Ta otazka k duchu IPSC byla spise k tomu treninku a ne ke Steel Ch.

Příspěvek od byvaly1 » pon 05.11.2012, 9:20

Aha, promiň, to jsem nepochopil. Tréninky jsem chtěl vyloženě přizpůsobit lidem, jak na tom budou a co budou chtít střílet/trénovat, ring volný... ;-)

Mimochodem přece jenom k něčemu to vlákno o CW je - zjistil jsem kolik lidí má nějaký vztah k Ostravě, trochu mylně jsem očekával, že budou se stejnou chutí se chtít setkávat a trénovat jako diskutovat o CW. Neberte to nikdo osobně, prosím, vím že tak jednoduché to není.

VIP člen

Příspěvek od reddog » pon 05.11.2012, 10:32

byvaly1:
No tak k tomu treninku - za mne - v koncepci ICS beru vse. V soutezich streleckych to pro mne to prave orechove urcite nebude. A jak s vybavenim strelnice? Popry, cinkatka, stojany na papirove terce, to vse je k dispozici? A k dispozici i na krytych strelnicich?

Příspěvek od fishero » pon 05.11.2012, 11:23

Tak pokud neni na prekazku zacatecnik s jeste teplym ZP, tak bych se podle casu obcas pridal a priucil od zkusenejsich. Momentalne resim nakup prvni zbrane, ale pomalu to vypada, ze mam jasno (G19)... takze by melo byt i cim :)

Příspěvek od byvaly1 » pon 05.11.2012, 15:19

reddog: Vybavení se odvíjí od střelnice na které se dohodneme, například na Bělé máme uloženou kompletní sestavu želez.

fishero: Právě pro začátečníky je důležité zažít si bezpečnou manipulaci a bezpečné chování mezi ostatními lidmi. Totéž co platí pro "dušičkové" řidiče, platí i pro střelce...

VIP člen

Příspěvek od reddog » pon 05.11.2012, 15:43

byvaly1:
Uz jsem doma, psal jsem s Jasikem :-) . Tak na Belou se domluvime, ale potkavali jsme se spise u Jirky Mikesky.

Příspěvek od Hoang1 » sob 10.11.2012, 22:15

Také bych se zůčastnil. Moje střelecké dovednosti jsou podprůměrné, takže by to chtělo ještě dopilova. Rád se přiučím novému a pokecat u koly. :)

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz