P: Enfield L1A1 (klon FN FAL)
vybíral jsem ji v někdy 2009/2010 v BVS z asi 6-ti kusů a tato se z nich zdála nejlepší (žádný vakl, nikde nic nerachtalo na rozdíl od ostatních).
Je prakticky v původním stavu až na kryt závěru který jsem vyměnil za kus od DSArms (troufám si říci nejlepší na trhu k dostání, přichycena 10 šrouby, na rozdíl od většinou 5-ti od ostatních výrobců) s lištou
na přichycení všelijakého optického příslušenství. Lišta se na zbrani ani nehne. Původní plechový kryt závěru ještě někde vyhrabu dodám se zbraní.
Za ta léta jsem s ní nastřílel cca do 300 ks, kolik měla předtím bohužel nevím (netuším zda to byly "uloženky" nebo ne). Drtivou většinu času strávila pod zámkem. Pušce chutná veškeré střelivo, jen u
čínského ze ZS (ocelová tombakovaná nábojnice) odpalovala cca 30% munice až na druhý pokus, asi moc tvrdá zápalka.
V rámci prodeje je ke zbrani v ceně původní čištění (nevím zda je přímo pro L1A1 nebo G3, ale na .308W funguje OK) a 5 zásobníků (4 standardní na 20 patron, jeden na 10).
Důvod prodeje je ještě druhá samonabíjecí .308W kterou mám doma. Obě neustřílím a je mi líto aby se jen tak válela v trezoru.
Kontakt SZ ci mail matouseks (uzenac) gmail . com - preferuji pokud mozno mail, tak casto sem nechodim a pak se uz domluvime pripadne telefonicky. Dekuji.
Cena 17 500 kč (původní cena + všechny doplňky i s prací přes 26000).