Tak mé zkušenosti s touto střelnicí jsou katastrofální.
Ted popíšu mou zkušenost starou cca 3/4 roku.
Když jsem tam chodil za p. Ondry tak paráda-malá střelnice kousek odemne,no super.
Poté co střelnice znovu otevřela ze současným majitelem jsem tam zašel zastílet s mlokem a malou 22.
Vystřílel jsem svižně hromádku nábojů pěkně do terču-nic jsem nepoškodil - na střelnici jsem byl sám tak klídek a jdu dobře naladěn zaplatit když na mne pán za pultem spustil zvýšeným hlasem!
,,tak takhle ne,ty tady střílíš rychle,vystřílel jsi spoustu nábojů,tady se takhle nestřílí,ustřelujete mi lana na pojezdech,když se to rozbije budeš to platit - takhle to příště nepujde."
Omluvil jsem se že jsem si dovolil na střelnici vystřelit a příště mu už určitě své peníze nepřinesu.
Přešel rok - doma čerstvě koupený Tactical,kouknu na web a na jejich stránkách že je povolena střelba z kulovnic běžných ráží tak jsem si řekl zkusím to ještě,třeba měl ten člověk jen špatný den.
Při telefonické rezervaci se ptám ,,Lze u vás střílet s Tacticalem"? - odpověd zní ANO,sednu do auta a po poskakování v pátečních kolonách ve 40c vedru přijde parádní sprcha -
Přijdu k pultu,(tam pán kterého jsem si pamatoval z minulého roku) se zamračeně podíval na mé pouzdro od houslí a nasupeně povídá-CO TAM MÁŠ! no sic jsem táta od rodiny tak jsem to tykáni přešel a povídám co nejklidněji,, Dobrý den,mám tu rezervovanou dráhu a v pouzdře mám Tacticala se kterým jdu střílet,před hodinou jsme spolu telefonovali.
Pán na mne najednou začal halekat - tady se stímhle střílet nebude,vy si kupujete náboje po 3 kč,vy těch nábojů máte hromady a furt tady střílíte,máte to všichni průbojný,mělo by se to hned zakázat,ustřelujete mi tu pojezdy atd.nebudu vše popisovat - rozklepal jsem se a radeji upaloval pryč než přijdu o svou bezuhonost

Lidi kteří tam byli předemnou valili oči jako já.
Jen pro zajímavost - na stránkách je střelba z kulovnice a brokovnice běžných ráží stále povolena.
Většinou s lidmi velmi dobře vycházím a tato opakovaná zkušenost je pro mne unikátní.
No ale není to jen má zkušenost tak sorry za delší psaní. NEDOPORUČUJI !
ahoj Munga