P: Norinco NP44 (NP-44) 1911 a příslušenství
K pistoli je v základu kufřík s vytěrákem a dva zásobníky (jeden ještě zatavený v igelitu) a jedno pouzdro dle vlastního výběru (viz níže).
Takováto cena bude 10500 kč.
Jako příslušenství možno dokoupit další 4 14-ti ranné zásobníky (celkem jich mám ke zbrani 6).
Cena 500 + pošta za kus.
První pouzdro je Blackhawk CQC Serpa (to s pojistkou). Použité asi 2x na střelnici, jinak leží v šupleti.
Cena 900 + pošta (původní cena i s poštovným z USA byla cca 1400 kč).
Dále zde mám skvělé kydexové pouzdro pro 1911 používané mnou primárně s touto zbraní. Je to pouzdro LHS Falcon (samosvorné kydexové), které je možno nosit jak vně, tak i jako vnitřní pouzdro . Barva zelená.
Cena 750 kč.
A poslední pouzdro je kožené vnitřní s bočním poutkem od kozene-vyrobky.cz (Eva Chadimová). Je víceméně na jakoukoliv 1911, vleze se tam i CZ 75/85. To bych nechal za 700 kč (původní cena i s poštou cca 1000 kč).
Plus mi zbývá ještě něco málo střeliva, to bych rád prodal separátně, případně pokud by si ho někdo vzal se zbraní tak ho nechám za 5kč/ks (část sypané Limity, a asi 300 ks tovární střelivo mix SB, Blazer, American Eagle).
Lokalita Praha a okolí. Kontakt buď SZ nebo mail matouseks@gmail.com, případně telefon 739 545 051.
ZP a NP samozřejmě podmínkou.