Též mohu poskytnout e-mail komunikaci robx1..
Psal jste:
-Poštovné 80,-
-manipulace 50,- protože s tím musím dojet na poštu, vyčkat tam, zabalit, sehnat krabici.., -
-Váš požadavek byl tedy celkem 130Kč.
Jenže, když jsem zvážil zásobník i s obálkou a propočítal na stránkách České pošty cenovou kalkulaci pro takovou to zásilku, tak cena poštovného, balného a pojištění
vyšla na 44Kč. A to mně vychází, že jste za procházku na poštu sám sobě účtoval 86Kč..
Chtěl jsem se s Vámi normálně domluvit a slušně jsem Vás i požádal, že nechci zbytečně platit za dobírku, aby jste mi tedy zásobník poslal jen doporučeně v bublinkové obálce, která na poště stojí 7Kč, ušetřil by jste si i tím čas a cestu se sháněním nějaké krabice..
Peníze jsem Vám nabízel zaslat ještě předem na Váš, zásilku jste mohl odeslat až po připsání částky.
Co je tedy z mé strany nesolidní..
-Že jsem nechtěl zbytečné platit za dobírku?
-Že jsem chtěl zaplatit předem na účet?
-Že jsem Vám poradil, že stačí bublinková obálka A5?
-Že stačilo zaslat standardně pojištěnou zásilku do 500Kč doporučeně?
-Že stačilo zaslat e-mailem podací číslo, pro snadné sledování zásilky na stránkách
České pošty?
Takhle jste už mohl mýt dávno peníze na účtě a zásobník prodaný!
Respektoval jsem cenu zásobníku i s reálným poštovným což by bylo nějakých 550Kč.
Nakonec jsem ale rád, že jste neměl zájem se dohodnout, protože proč dávat za použitý zásobník bez záruky 630Kč, když u Kachlíků stejný zásobník prodávají za 670Kč