Možná by fakt neškodila trochu tolerance k tomu "hloupému mládí".
Kdo z nás věděl v 17. letech, jak chce vypadat a jak chce na své okolí působit dejme tomu o 10 let později, ať sem hodí pár fotek pro porovnání.
Ano, mi je z té prezentace (uvedené Satanem) taky na blití - ale z koho si dneska mají ta "děcka" brát příklad? Z celebrit typu p. Slávika, který na jedné straně ještě před pár lety točil homo-péčko a dneska vystupuje jako šílený "tvrďák"?
Devastace dnešní celosvětové (přesněji asi euroamerické) morálky je na takovém stupni, že jednou z nejúspěšnějších "modelek" světa je australsko-srbsko-chorvatský androgyn Andrej Pejic (nic proti němu osobně, byl by blbý si nevydělávat, když je poptávka). Takže když jemu tleskají dospělí lidé po celém světě (opět přesněji ve světě vlivu euroamerické "kultury"), tak co můžeme chtít po nedospělých dětech, do koho se asi tak mají stylizovat, když ve světě dospělých vidí takovéto odchylky?
U dospělých (a za hranici dospělosti rozhodně nepovažuji věk, kdy mládě dostane občanku) jde o něco jiného, tam je ta teploušká stylizace už vědomá a kalkulovaná - proto ji já osobně vnímám mnohem hůře a mnohem kritičtěji, než u nedospělých "dětí".
Edit, až po Hafanově příspěvku.
Ten můj kritický postoj vychází ze skutečnosti, že právě dospělí s dejme tomu "odlišnou" stylizací (ať už jsou důvody k ní jakékoliv) jsou pak mnohdy předmětem stylizace mláďat, tím se vytváří začarovaný kruh, spíše spirála, vedoucí k totální devastaci všech principů křesťanské morálky, na kterých byla vystavena evropská civilizace.
A ať už se nám to líbí, nebo ne, ať jsme věřící, nebo ateisté, bez těchto principů by evropská civilizace v podobě, jakou jsme ji znali až do konce 20. století, neexistovala.
Co tyto principy nahradí do budoucna, z toho mám někdy hrůzu...