Střelnice Pardubice
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: GLOCK
Nějaký čas teď budu přebývat v Pardubicích. Kam tady chodíte střílet? Myslím teď v zimě nějakou krytou, případně pak i venkovní. Dík
GLOCK69: Tu jsem na netu našel, ale myslel jsem vzhledem k počasí zatím nějakou krytou. Ale díky, až se počasí umoudří asi ji využiju.
pida363: O té taky vím, taky bych potřeboval něco, kde si zastřílím i později večer.
Ale hlavně je mi divný, že by fakt nebyla krytá střelnice v Pardubicích? Před lety jsem tady byl na nějaké střelnici v podzemním krytu, ale ve věku ze kterého si moc nepamatuju, takže nevím kde. A slyšel jsem, že už snad údajně nefunguje
.
pida363: O té taky vím, taky bych potřeboval něco, kde si zastřílím i později večer.
Ale hlavně je mi divný, že by fakt nebyla krytá střelnice v Pardubicích? Před lety jsem tady byl na nějaké střelnici v podzemním krytu, ale ve věku ze kterého si moc nepamatuju, takže nevím kde. A slyšel jsem, že už snad údajně nefunguje

Sobull : nemáš v tom hokej, ten mají jedinci odkazující tě na firmu Bara. V Pardubicích fungovala krytá střelnice Trefa, byla v atomovém krytu v ulici U Josefa, mám pocit, že v části Polabiny, kousek od koupaliště Cihelna. Původní provozovatel měl nějaké problémy, ukončil činnost. Teď ji má v majetku město, a využívá ji pro výcvik městská policie.Pro veřejnost není oficiálně přístupná. 

Vláďa: Díky, teď už jsem doma. Dokonce jsem ve firmách střelnici trefa našel. je to ulice K rozvodně, ale jinak to bude tam co píšeš. Nemají webovky, ale jsou tam nějaký tel čísla, tak je třeba zkusím. Nebo to je tutovka, že pro veřejnost nee? Byla by dost škoda, kdyby v krajském městě nebyla střelnice. I pro to město, MP přece necvičí od rána do večera 

Tak teď pro mě začíná být aktuální hledání venkovní střelnice v Pardubkách. Včera jsem jel kolem střelnice OMS Hůrka, tak jsem se stavil zeptat.
Ptám se z čeho se dá na jejich kulové střílet.
Z čehokoli, ale ne z vojenských a podobných, to je vždycky víc škody než tržby. Nějaký samopaly a tak na to zapomen..
Aha, ale z krátkých můžu střílet...
Jo jo, to můžeš. Absolutně to neuznávám, ale toleruju. Co máš za ráže?
9mm a .45.
Významné koulení očima.
Tak jo, já se někdy stavím zastřílet... odcházím.
Jo ještě sem zapomněl, ať tě ani nenapadne chodit v maskáčích nebo kanadách, to bych tě rovnou hnal touhle násadou...
Já se z těch myslivců po..ru. Asi si budu muset koupit kamizolu
Ještě je nějaká střelnice v Sezemicích. Nebude to to samé? Mám tam vůbec jezdit? Znáte ji někdo?
Jinak asi zkusim ten Přelouč, je to dál, ale ještě únosné. Máte někdo kontakt na provozovatele? Nebo jejich oficiální stránky, našel jsem jich nějak víc, ale nikde jsem nebyl moc chytrej z provozní doby. Díky.
Ptám se z čeho se dá na jejich kulové střílet.
Z čehokoli, ale ne z vojenských a podobných, to je vždycky víc škody než tržby. Nějaký samopaly a tak na to zapomen..
Aha, ale z krátkých můžu střílet...
Jo jo, to můžeš. Absolutně to neuznávám, ale toleruju. Co máš za ráže?
9mm a .45.
Významné koulení očima.
Tak jo, já se někdy stavím zastřílet... odcházím.
Jo ještě sem zapomněl, ať tě ani nenapadne chodit v maskáčích nebo kanadách, to bych tě rovnou hnal touhle násadou...
Já se z těch myslivců po..ru. Asi si budu muset koupit kamizolu

Ještě je nějaká střelnice v Sezemicích. Nebude to to samé? Mám tam vůbec jezdit? Znáte ji někdo?
Jinak asi zkusim ten Přelouč, je to dál, ale ještě únosné. Máte někdo kontakt na provozovatele? Nebo jejich oficiální stránky, našel jsem jich nějak víc, ale nikde jsem nebyl moc chytrej z provozní doby. Díky.
Mam bohuze uplne stejnou zkusenost s Pardubickou Hurkou. Naprosta neochota ze strany provozovatelu. Pokud nejses myslivec, tak na tebe koukaj jako na vola. Pistole vubec neuznavaj a zda se, ze je kazdej nemyslivec otravuje. Je ale pravda, ze pokud tam ses casteji, tak si na tebe zvyknou. Proste jako za komancu. Chodim tam jen proto, ze v okoli nic lepsiho neni. Skoda Trefy, ta byla super, ale zase meli tehdy dost drahy strelivo. Pokud nekdo chodite do Sezemic, tak napiste jestli je to tam lepsi nez na Hurce.
Zkus se podívat na http://www.btwsecurity.cz/kontakt/Sobull píše:Jinak asi zkusim ten Přelouč, je to dál, ale ještě únosné. Máte někdo kontakt na provozovatele? Nebo jejich oficiální stránky, našel jsem jich nějak víc, ale nikde jsem nebyl moc chytrej z provozní doby. Díky.
Zavolej Vlastovi, určitě se domluvíte.
Na Hůrkach jsem strávil dost času a skoro vždy jsem tam úplně sám. Přístup pana Tomáška je zvláštní, ale dalo by se říct, že neškodný. Pan Pleskot (snad si pamatuji správně), který se stará o střelnici je naprosto v pohodě.
To že pan Tomášek bručí, když jdete střílet je možná nepříjemné, ale je to vlastně úplně jedno, na čáře není. Do střílení nekecá, člověka si nevšímá. Pan Pleskot je velmi ochotný, poradí, pomůže, když jsem se s ním domluvil tak i pujčil různé (i vlastní) hračky abych se mohl rozhodnout co si pořídit. Sám má ČZ75. Prošel jsem s ním přípravu na zbroják a vše v pohodě.
Tomášek je myslivec, má zvláštní, někdy až extrémní názory, ale není zlý.
Na střelnici pujčují ČZ 2075 RAMI, tak nějak nechápu ten "odpor" k pistolím. Sám tam teda chodím s revolverem, ale to je snad jedno.
To že pan Tomášek bručí, když jdete střílet je možná nepříjemné, ale je to vlastně úplně jedno, na čáře není. Do střílení nekecá, člověka si nevšímá. Pan Pleskot je velmi ochotný, poradí, pomůže, když jsem se s ním domluvil tak i pujčil různé (i vlastní) hračky abych se mohl rozhodnout co si pořídit. Sám má ČZ75. Prošel jsem s ním přípravu na zbroják a vše v pohodě.
Tomášek je myslivec, má zvláštní, někdy až extrémní názory, ale není zlý.
Na střelnici pujčují ČZ 2075 RAMI, tak nějak nechápu ten "odpor" k pistolím. Sám tam teda chodím s revolverem, ale to je snad jedno.