a já si myslím Sailore že se vyžíváš v tom škodit druhým nech mě být.. já střílím sportovně a jak řikam chci se v brze době ukazat na Losce třeba mě někdo pokory naučí protože moje výsledky na terči jdou tedka trošku do háje když nemám čas střílet tak často jako vy.. Co takhle Sailore ubrat páru když nevíš jaky sem opravdu?

navrhuji sraz s tebou specialně protože ty jediny tu neustale vykřikuješ SEBERTE MU PAPÍRY znova ti opakuju žadny přestupek přečin ani trestny čin dokonce sem vživotě nezkusil trávu jsem idealni kandidát na ZP a mohu ti odpřisáhnout že se chovám v teto věci extremě obezřetně což může potvrdit pan žurovec který mne zná a ví jakou mirou dodržuji bezpečnou manipulaci a návyky stejně jako jsem na corradu díky svým reakcim asi zachranil sluch člověku který si na corrado chodil na stavech bez sluchátek ani si nevšiml že chci střílet z kosy
víte přátelé zbraně je to jedine co mi vživotě zůstalo nic mě jineho nebaví dokonce doma ani televizor nemam žiju jen v přiručkách a knihách a zbraních které mam je to pro mne jediny smysl života.. rodinu nemam,,přitelkyni nemám takže bych uvital abyste mne nechali konečně dýchat já navrhuji mír a věřím že na něj přistoupíte protože jak tu někteří řikaji ,,on neni špatny kluk ,, tak tito lide maji pravdu
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!