Re: Změna lékaře kvůli ZP
Hehe, jo jo, vsak prave proto jsme lide a ni stroje

Vše o právu, zákonech, zbrojním průkazu a souvisejících věcech
Co jsi myslel těmi odpírači? Já jsem hrdým majitelem Modré knížky, tedy i když nevím, proč se to tak jmenuje, když je to obyčejný bílý koresponďákreddog píše:...
Navic si dovolim rict, ze zadosti o ZP v ordinaci asi tak casto nema, a ja bych byl rad, aby jimi byla zaplavena, tak proc uz jinym nepripravit pudu milym usmevem a vstricnosti. Vzdyt i tohle nas odlisuje od tech druhych (odpiracu, zaslepenych kvetinek a pravdolaskaru).
.
Protože dřív to byl kus modrého přeloženého papíru.PatrikChrz píše: Co jsi myslel těmi odpírači? Já jsem hrdým majitelem Modré knížky, tedy i když nevím, proč se to tak jmenuje, když je to obyčejný bílý koresponďák.
Obecně, dokumentace je majetkem toho, kdo ji vytváří, a ten je v zákonem stanovených případech umožnit nahlížení, vytváření kopií a výpisů různým osobám (pacientovi, pozůstalým, správním orgánům, jiným poskytovatelům zdravotní péče).cmk píše:To si nejsem uplne jistej, jestli tzv. "vypis ze zdravotni dokumentace" neni nejak povinne zaslat na nove misto.
...
Zbraň: vícero
Richard Feynman byl geniální fyzik a svérázná osobnost, ovšem jako voják by byl naprosto nepoužitelný, možná i nebezpečný sobě a okolí.Možná i díky tomu posudku byly jeho schopnosti v rámci válečného úsilí USA adekvátně využity.shi: Richard Feynman, nositel Nobelovy ceny za fyziku a jeden ze spoluautorů atomové bomby, u psychologa neprošel a nebyl v době války (!) na základě psychologického posudku odveden
S474N píše:cipis: a proc by to proboha delal? Tim by naopak dokazal, ze je padlej na hlavu.
Zbraň: vícero