Text prekopirovan z: Exoti na foru sin slavy
Stepan - vůbec první individuum na našem fóru. V letech 2005-2006 byl častým tématem na čajových dýcháncích na pražském AVIMu a dokonce mu bylo věnován i čas na prvním srazu. Nyní již nadobro upadl v zapomnění (pamatují si ho pouze ti nejstarší psi fóra). Aktualizace: od roku 2013 opětovně začal působit na zdejším fóru, souběžně to zkoušel to i na ostatních fórech, ale všude jinde si vysloužil ban. Na přelomu let 2013/2014 působí již v umírněnějším tónu, díky čemu si vysloužil na zkušební období přeřazení z Exotů do skupiny aspirantů (01/2014).
Prosim o povsimnuti posledniho souveti. Ze je tedy mozny posun i smerem ven ze skatulky "druhym" smerem (zbaveni se tonu ruzove), je jasne.
Stepan:
"
Dival jsem se, o cem a co..." - pokud ma S474N moznost "ovladat lidi na foru", tak klobouk dolu, je-li tomu opravdu tak. Asi to ma "zmaknute".
"
Satan je svou zvlastni povahou znamy" - ano, je. Kdo ho zna osobne, vi. Ty ho ale osobne neznas a ver mi, tvoje skoda.
"
Mimochodem, je tu obrovske vlakno venovane vysmivani se nejakemu cloveku z Ostravy..." - pokud jsi to cetl (cele), pak pri svem vyssim humanitnim vzdelani asi chapes, ze ten nejaky clovek z Ostravy se lvim podilem, na delce toho vlakna, sam postaral. Jeho, ani jine (podle tebe obeti), zde nikdo nehledal. Prisli, psali, sklidili obdiv.
"
Se mnou je tak trochu problem - ja se vasi obeti stat nehodlam." - ty uz jsi se davno svou vlastni obeti stal. Jen si vzpomen na sve pusobeni na jinych forech o zbranich. Tam se pro tve odlisne nazory taky chteli trefovat do obeti??
"
Je mi docela lito, ze je ady na foru tak neprijemna a podivna atmosfera, ..." - no, ono by bylo mozno se na to podivat i z trochu jine strany. Mne se take v kazdem obyvaku nelibi. Ale pokud chci majiteli obyvaku neco rict, kritizovat jeho praci a jeho kamarady v obyvaku, dvakrat si rozmyslim, jestli tim neprijemnym elementem nahodou nejsem ja. A neplet dve ruzne veci dohromady. Diskutovat tady otevrene zatim stale muzes (tvoji reci - da se tady otevrene diskutovat).
Carloss:
No, pekne jsi to za sebe napsal a pravdive.
Biggles:

Strelderberg