LOCK - hlasování co ním?
Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru
Damy a panove, vypada to, ze uz delsi dobu se nam Lock pokousi za*rat forum kazanim sveho svetonazoru, ktery je zalozen na pouzivani google a absenci reality. Ackoliv mu bylo (jemne naznacovano, naznacovano a ) durazne naznacovano, aby se nad sebou zamyslel, nestalo se tak. Co s nim?
Lajte mi lhu-li
Re: LOCK - hlasování co ním?
Všechno zná, všude byl (minimálně 3x), všemu rozumí, všechno komentuje..
To je kříženej Adam s NIOSem, Chuckem Norrisem a Einsteinem..
Ne EXOT, to je pánové náš VZOR!! Více takových znalých, informovaných a připravených lidí.
Chci být jako on.. mého srdce šampióóóóóón....
Akorát jako číst to tu fakt už nestíhám a asi ani nechci - mnohdy je nad mé chápání co dokáží někteří jedinci vyplodit za moudra. Holt nejsem dokonalý..
To je kříženej Adam s NIOSem, Chuckem Norrisem a Einsteinem..
Ne EXOT, to je pánové náš VZOR!! Více takových znalých, informovaných a připravených lidí.
Chci být jako on.. mého srdce šampióóóóóón....
Akorát jako číst to tu fakt už nestíhám a asi ani nechci - mnohdy je nad mé chápání co dokáží někteří jedinci vyplodit za moudra. Holt nejsem dokonalý..
Nalepka Exot bude dobry system. Ale u tohoto jedince su rovnou pro BAN ...
Jsem si jist, ze jeho umysl pred prichodem sem nebyl naprosto kristalove cisty. Na druhou stranu, prestoze jiz padlo nekolik dobre minenych rad, tak ma porad svou hlavou a jede si svou. Myslim si, ze kdyby sel opravdu do sebe, tak by to prezit slo. Jenze to by se musel vzpamatovat a s uctou a pokorou prijimat realne a prakticke informace od lidi, kteri si uz neco prozili. On ale dava prednost Google, Wikipedii a dalsim zdrojum, kteri mohli psat lide jako on. A tento detail mu v jeho jednoduchosti vubec nedochazi.
Co se me tyce, tak hlasuji prozatim na exota cekatele. Jeste to necitim tak, ze by si zaslouzil cestne misto exota a taky at ma moznost sance a napravy. Je to jen a pouze na nem.
Co se me tyce, tak hlasuji prozatim na exota cekatele. Jeste to necitim tak, ze by si zaslouzil cestne misto exota a taky at ma moznost sance a napravy. Je to jen a pouze na nem.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
Zavřít na pár dní do sklepa a nasadit mučení lebky zvané budík.
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning
Tohle je bohuzel pomerne obecny fakt o spouste lidi...S474N píše:On ale dava prednost Google, Wikipedii a dalsim zdrojum, kteri mohli psat lide jako on. A tento detail mu v jeho jednoduchosti vubec nedochazi.
Znalost hledani na internet a nadseni ve spojeni ve slepou viru v to, ze "co je psano, to je dano" a naopak absence praktickych zkusenosti ci ochoty nad problemem uvazovat... Takovy je dnes prototyp moderniho mladeho muze (a zeny)
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
cmk:
no co dodat, řediteli, máš pravdu.
Ač mne tedy také unavuje ono Lockovo plození, musím i já na druhou stranu říct, že občas mne jeho postřeh více než donutí, se zamyslet. Má svůj náhled, má svůj názor, má svůj přístup. Jenže má v sobě také něco, co ostatní provokuje, tím je "nebezpečný". Třeba je to v něm, třeba je to provokace. Kus pravdy je i v Čertově charakteristice - jede si prostě svou dál. Za mne, pokud se to v následujících dnech trvale nezmění, tak nejprve aspirant, bude-li pokračovat v tom samém, pak jsem se Seikelem.
Sailor:
no, hnul ti žlučí
no co dodat, řediteli, máš pravdu.
Ač mne tedy také unavuje ono Lockovo plození, musím i já na druhou stranu říct, že občas mne jeho postřeh více než donutí, se zamyslet. Má svůj náhled, má svůj názor, má svůj přístup. Jenže má v sobě také něco, co ostatní provokuje, tím je "nebezpečný". Třeba je to v něm, třeba je to provokace. Kus pravdy je i v Čertově charakteristice - jede si prostě svou dál. Za mne, pokud se to v následujících dnech trvale nezmění, tak nejprve aspirant, bude-li pokračovat v tom samém, pak jsem se Seikelem.
Sailor:
no, hnul ti žlučí
ze začátku mě sral,ale občas pobaví........ale občas má fakt blbý kecy...já bych mu dal pro začátek 4denní BAN
Zajimava studie charakteru: nekompromisni BANeri = pit sailor seikel = ani ne jeden radek textu
Jasik, ze jsem vsude byl, ale kde ze... V Kosovu jsem nebyl! A kdyz se zeptam na nazor, tak dostanu odpoved: precti si xy
Nebo particka ma strach o svuj dvorecek? Ach ta tolerance...
Jasik, ze jsem vsude byl, ale kde ze... V Kosovu jsem nebyl! A kdyz se zeptam na nazor, tak dostanu odpoved: precti si xy
Nebo particka ma strach o svuj dvorecek? Ach ta tolerance...
tak ono nebylo potřeba psát moc důvodů proč ti dát BAN,protože se vědělo že se tu brzo objevíš a sám nám ty důvody sdělíš
Exot fóra
Hele Locku, tvůj problém je (mimo jiné) v intenzitě tvého působení tady. Vem si příklad ze mě. Já svá moudra tady dávkuju uváženě a uměřeně. Nemusím se vyjadřovat ke všemu, i když třeba názor mám.
Banán je prospěšný, takže jsem taky pro.
Doplnění: Zase vytáhl na světlo boží vlákno, do kterého nikdo pár let nepřispěl. Tohle naši exoti nedělají
Doplnění: Zase vytáhl na světlo boží vlákno, do kterého nikdo pár let nepřispěl. Tohle naši exoti nedělají
No pozor,já byl pro tě mučit ve sklepě,pro ban sem nehlasoval!Lock píše:nekompromisni BANeri = pit sailor seikel
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning
OT
Stepan:
Rikal jsem si, ze mne uz jen tezko prekvapis. Dnes se ti to bezesporu podarilo . Osobni, vystizne, k veci.
Stepan:
Rikal jsem si, ze mne uz jen tezko prekvapis. Dnes se ti to bezesporu podarilo . Osobni, vystizne, k veci.
Na to že má Lock registraci 1/2014, to je celkem rychlovka. (nikoho se nezastávám, pouze konstatuji )
LOCK - hlasování co ním?
Maja: každopádně jsi potvrdil můj předchozí post
Sailor: já vím, přesto jsi pro nekompromisní řešení Už jsem z toho celej špatnej
Maja doplnění: Vaši exoti nedělají? To implikuje, že nejsem exot? Tleskám!
Sailor: já vím, přesto jsi pro nekompromisní řešení Už jsem z toho celej špatnej
Maja doplnění: Vaši exoti nedělají? To implikuje, že nejsem exot? Tleskám!
Naposledy upravil(a) Lock dne úte 21.1.2014, 0:38, celkem upraveno 1 x.
lock...víš co je výborný?....že můžeš hlasovat, přesto nezmůžeš
Ano máš pravdu, nemůžu hlasovat, v tp tu možnost nemám
To je marny, on ani poradne necte ... pitt psal ze MUZES ale nic tim NEZMUZES ... a jestli ti prohlizec neumoznuje hlasovat, tak to je tvuj problem
Lock: To implikuje, že nemůžeš být nazván exotem jenom proto, že kecáš do všeho co tu je.