Příspěvek
od solidus » pát 24.7.2009, 12:43
tak pánové, Satanisko sice chce, abych to napsal do vedlejšího tématu, ale tak zatím takto - s pánem, o kterém píšu výše, jsem se nakonec rozloučil, nějak se mi jeho příštup nelíbil čím dál víc. pokud šlo jen o nedorozumění, pak se omlouvám a je mi to líto, že nekoupím u něj, ale bylo toho moc - domluva na dnešek, nakonec prý pondělí, cena nakonec jiná (sice jen o 200vyšší, ale i tak), absolutně bez možnosti vybrat si najisto rám 3.generace + aby měl rail (pro lidi jako já prý není potřeba) a problém při zrušení (upozorňuju, že jsem nic neobjednal, jen jsme se bavili, že bych mohl koupit), že je to už v praze odepsané z knihy zbraní, že se to eviduje teď je ta zbraň někde na půli cesty a tak. předpokládám, že by byl opravdu nepříjmný zážitek s ním pak řešit, že se mi G třeba "nelíbí" (např. starší rám, rail, něco chybí v kufříku nebo co já vím) a to se mi už nechce.
zavolal jsem do prodejny do Ústí - prodejce je na chatě, nemá problém, ještě dnes kvůli mě přijede, dokonce bez problémů po zavírací době, nabídl mi nového nebo skoro nového (někdo přišel o ZP) kupovaného u něj, možnost osahat, možnost vystřelit. takže tak a snad vás zítra potěším fotkama.
chtěl bych vám ještě jednou poděkovat, tak nějak jste mě podrželi a mám tu z toho dobrej pocit, takže díky!