Jasne, boj o malou pistoli je uz prohrany. A boj o MRe se timhle opatrenim moc neposune k lepsimu.
Co je MALE, musi byt definovano rozmery. Proto by krabice pro MPi a MRe vyresila vse... Jestli se odhodlame k tomu, aby rozhodujicim rozmerem byla tloustka, coz zajisti typicky 5 ranny valec (ramJ) a jednorady zasobnik, je otazka..., ale nic jineho v zasade nepomuze.
4 Nikdo
PaF si nechal vyvinout Alfu Parabuldog proto, aby byl konkurenceschopny v divizi Re, kdyz se nesejde MRe. Celou dobu ale tvrdim, ze MRe ma byt vel. J. Ta moje Alfa je ve skutecnosti nositelny VELKY revolver (treba na rozdil od SW 625, at uz si Ludmila mysli cokoliv
). Tak s nim taky vetsinou strilim a v pohode jsem se s nim kvalifikoval i na M CR v Re. Ja ted ani MRe v mem pojeti memam
. Do lesa mam SW J ram v 357. Mag., ale tripalec. A rezat ho nebudu
.
4cmk
Jsem presvedceny, ze v Cekanicich se Kapesni zbran zabila tim, ze tam Pepik chtel za kazdou cenu PPK. Kdyz Kevinari zjistili, ze proti pistoli s plnym uchopem to nepujde, prestali to resit. Chyba byla, ze ani tady jsme se neodhodlali ke krabici
. Navic kdyz to Pepik v Cekanicich nechal stavet opakovane na 20m a 6 tercu (co to ma spolecnyho s obrankou?), ani to s KZ jinak dopadnout nemohlo.