RU: Zkus to holit namokro, stejně jako vousy. Přijde mi, čím víc břitů, tím lépe se rozkládá tlak na pokožku, tím menší podráždění pokožky, a také menší pravděpodobnost, že se škrábneš v oblasti šlach kolem kotníku nebo do záhybu pokožky pytlíku. Pětibřit z Lidlu se mi osvědčil. Buď gel na holení nebo pod sprchou, a potom balzám nebo vodu po holení. Verzí pro citlivou pokožku nic nezkazíš.
Ale stejně jako vousy to začne růst hned, takže to bude třeba holit stejně často jako vousy. (Že porostou hustěji, budou silnější nebo tvrdší, je mýtus; vlasy a vousy rostou zpočátku rychleji, protože stejný kořínek vyživuje kratší délku, ale rostou stejně, ať je holíš častěji nebo méně často.)
Štěpáne, především u někoho, kdo trénuje a pere se, je to praktické stejně, jako u cyklistů. Chlupy v ráně znamenají komplikace. Když jsi odřený častěji, tak se to vyplatí. Ad lulík: Jak se ti líbí medvědí tlapa na nose a huba plná chlupů? Trochu empatie, u holek je to stejné. Takže holátko se pusinky dočká častěji, déle a s větší chutí než žížalka v kožichu. Podpaží a nohy - to už se s tím jen sveze, jak si na ten pocit bez kožichu zvykneš. A je mi fakt volné, co si o tom myslíš ty