Asi bych ti doporucil koupi kopie z eBay, kde za to das mnohonasobne min a muzes si koupit ty AFG obe a jeste ti zbude. Zrovna na tomhle se nema co pokazit.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
S474N: Mě teď nejde o to jak a kde to koupit. (i tak díky za tip) Ale spíš ten pocit a rozdíl při držení. Který z nich je v čem lepší.
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pon 12.8.2013, 15:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Nepoužívejte citace předcházejícího příspěvku (viz bod 6 v pravidlech)
Tak pocitove je to znacne subjektivni zalezitost. Ja osobne mam kopii AFG2 (vyhodou je, ze drzi na railu po cele delce, AFG1 pouze castecne). A k tomu mam zboku Gaspedal pro oporu palce.
žádný velký rozdíl v tom není..já osobně jsem měl kopii afg II a měl jsem i Izraelce, a je to na stejný brdo.. nic není výrazně horší..
když by to mělo být do války, šel bych do ručky protože po vystřílení x rohlíků, to všechno bude dost rozpálený a jedině ručkou se to dá ještě v pohodě držet..
To dost zalezi na tvoji ruce a taky, jestli strilis (a v jakych) rukavicich. Obecne jako uchop u zbrane. Nekdo tohle jiny tamto. Cim vic ran, tim vic adaptace
To teda cena moc nerozhodla ... Kdyby rozhodovala cena, tak máš už dávno kopii, na tom fakt není, co by se rozpadlo, jak psal čert. Kopie AFG2 má na Tacticalovi skoro tisíc ran a drží
cipis: presne tak, kdyby to byla nejaka rucka typu drzadlo vrtacky, tak tam bych se bal, ze uleti to ulozeni v krcku, ale zrovna u AFG2, kde to drzi po cele delce na railu dle meho nazoru nehrozi vubec zadne riziko. Sam ji tam mam taky a naprosto v pohode.
Tak konečně přišel izraelský PTK. A musím říct, že mě hned po prvním úchopu úplně nadchnul. V ruce mi sedí jak prdel na hrnec a prostě paráda. Spolu s fabáckýma krytkama railu vypadá na kingguňáckým předpažbí parádně. Nemůžu se dočkat až ho v neděli vezmu na střelnici:)