Uvaha o nej....
Samonabíjecí a vojenské pušky
5 příspěvků
• Stránka 1 z 1
Zbraň: glock
Pánové a co takhle oprášit téma nejleoší pistole a pro zajímavost také přidat ještě puška či samopal. Dal bych od každého po tři dle jeho uvahy ty nej na světě. Vemu to od třetí příčky : pistole CZ 75 SP 01,druhé místo 1911 45 ACP a první pro mnohé velké překvapení GLOCK. Dlouhé zbraně třetí místo HK-MP 5 druhé místo SA-58 a ted budu mnohé šokovat AK-104 nebo jiný typ AK. Doufam že jsem píchnul do vosího hnízda pánové a ted do mné.
Re: Uvaha o nej....
Obavam se, ze jsi neudelal nic jinyho, nez pichnul do vosiho hnizda a jediny vysledek bude, ze to tu bude litat, bzucet a pichat a nic z toho
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Díky to byl učel jen jsem chtěl vědět jestli někdo odpoví podle skušeností nebo budou papouškovat to co někde slyšeli. Jinak vidím že to vidíš skoro stejně.
Posel:
Takze prosim pekne muzes pro mne (hure chapajiciho) napsat, co je tedy skutecnycm ucelem tveho dotazu?
resp. Co ma byti vysledkem?
Takze prosim pekne muzes pro mne (hure chapajiciho) napsat, co je tedy skutecnycm ucelem tveho dotazu?
resp. Co ma byti vysledkem?
Tak to bude otom co máš rád,která zbran Tě vživotě oslovila prostě to co se líbí Tobě zbraně kterým bys svěřil i život a myslíš že se třeba onich málo píše a mluví a Ty si myslíš že by se to mnělo změnit k lepšímu. Nic víc mně nenapadá tak snad Ti to bude stačit. Je lepší být dobře zavřenej,než být dobře mrtvej. Moudrost dne.
5 příspěvků
• Stránka 1 z 1