23.04.2005 - Střelnice Spořilov - Střelecký den MPI
Kontakt:
Chodovská 7, Praha
Telefon: 602 228 687
(pan Jaroslav Ondra)
Bližší informace na:

Srazy, akce, závody či srandamače příznivců GLOCKu, případně oficiální závody.
Jenze my vychazeli prave z ceniku, ktery tam pan Ondra vyvesil. Nemuzu za to, ze to napsal tak nejasnePepe píše:Byl jsem tam také a musím říct, že to bylo pohodové odpoledne.
Ohledně peněz to ale bylo jinak než píšete. Kdo přišel přímo na závody (jako třeba já) neplatil vstup, ale jen startovné a 10 nábojů (5 nástřel + 5 kvalifikace). Při postupu do finále se už další náboje neplatily. Náklady na závod byly tedy pouze 220,- Kč. Za své 6. místo jsem si vybral ceny v hodnotě cca 800,- Kč.![]()
Po závodě jsem ještě asi hodinu a půl řádil na střelnici, střílel jestli počítám dobře z osmi různých zbraní a jediné co se účtovalo byla vystřílená munice. Pronájem střelnice ani půjčování zbraní jsem neplatil. Podle mne, kdo tam nebyl, ten udělal chybu.
Takže předchozí narážky na "předraženost" mi přijdou dost nefér.
Jediný kdo na té akci asi utrpěl vůbec nějakou újmu byl pan Vinduška, který musel sledovat a hodnotit můj katastrofální výkon.
S474N píše:Myslel jsem, ze to bude zajimava akce, ale koukam, ze si tam pan Ondra necha zaplatit i za vydejchanej vzduch*24**71*.