Takže mám asi taký problém, že: Kúpil som nejaké maďarské naboje. 250 kusov. Z toho sa mi 4 kusy zasekli v hlavni. Po výstrele ostal záver asi v polovici a zasekol sa. Náboj bol napoly v komore a nepustil záver. Musel som natiahnuť záver a držať ho a prstom vytiahnuť náboj, čo bolo dosť obtiažne. Potom som kúpil 50 ks nábojov Magtech. Z týchto sa pri strieľaní jeden náboj nedostal do komory. Mal som v zásobníku 5 nábojov a po prvom výstrele cvakol naprázdno. To sa mi zdá že je chyba zásobníka, možno slabá pružina. Mal som so sebou len jeden zásobník. Ale vystrieľaľ som 100 nábojov a nič. Takže moja otázka znie: Je chyba v zbrani alebo v nábojoch? Keď som strieľaľ na strelnici, bol tam aj jeden pán a hovoril, že jemu sa zasekávali SB a že mal nejakú špinu v zbrani a preto sa mu zasekávali. Ja čistím zbraň po každej streľbe a neverím, že GLOCK by sa zasekával kvôli nejakej špine. Zasekol sa asi 60 náboj, ale mal som dosť čierne prsty. Neviem, či to boli nekvalitné náboje alebo je chyba niekde inde? Väčšina ľudí hovorí, že Glock im papá skoro všetko strelivo. Ja som mal už zlú skúsenosť s dvomi typmi nábojov. SB mi ide v pohode. Teraz som kúpil SP a SUBSONIC a budem to musieť vyskúšať. Najhoršie je to, že musím vystrieľať aspoň po 200 nábojov z oboch druhov, aby som zistil, či s nimi nebudem mať problém. Lebo to by bol prúser

, keby som musel použiť zbraň a náboj by sa mi zasekol! Mal niekto nejaký podobný problém? Za odpovede vdaka

"Vyhýbaj sa svojmu nepriateľovi a keď sa mu nemôžeš vyhnúť, tak sa chovaj tak, aby sa na budúce vyhol on Tebe"