Školní náboje

Doporučení, ceny, zkušenosti, přebíjení
Zbraň: GLOCK
jednodužší je koupit si v autodílech O-kroužek potřebnýho průměru .A pak si nastříhat špalíčky místo zápalek.cybernetic píše:jeff
nepotrebuješ prebíjací lis,stačí ti vystrelená nábojnica,a vystreleny projektil-je ich dosť na vonkajších strelniciach-
Vyberieš pôvodnú zápalku do nábojnice zalepíš sekunďákom projektil a zápalku vyrežeš podľa tvaru zo školskej gumy-šetríš úderník/pri sušení bude dopadať na gumu,namiesto tvrdej už vystrelenej zápalky
moje rec, taky mam 35 prebitejch cvicnejch a susim s plnymi zasobniky kvuli vaze atd ...jeff píše: Myslím, že není špatné doma sušit např. výměnu zásobníků, tasení s natažením závěru atd. To vyžaduje naplněný zásobník, i kvůli váze. Taky mi jde o to, že budu chtít například někomu doma ukázat jak se zbraní manipulovat a nechat ho to vyzkoušet a to bych s "ostrejma" raději nedělal...
Třeba mě to taky přestane bavit, ale na začátek...
To sice jo, ale při ládování zásobníku ty průvrty dělají neplechu, když cpeš další náboj na předchozí, který je otočen dírou vzhůru, tak to jde někdy špatně, protože se na díře zasekne. Navíc to nevypadá "tak hezky"... Ale dobré označení to chce, jinak si uživatel koleduje o malér. Nejen, že si může prostřelit televiziMarK píše:Idealni je nabojnici provrtat, takze je zrejmy, ze chybi prachova naloz...