GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvérem
Debata o pistolích GLOCK
Ahoj koupil jsem si novy Glock 17 Gen 4. Je to paradni zbran. Jen me prekvapilo jak je spodni cast po sundani zaveru lehoucka
co taky cekat je z plastu ze
Jen nevim jestli je normalni kdyz z Glockem v ruce zatresu tak se ozyva ze zaveru takove slabe rachtani? Diky
Re: GLOCK novy majitel - pochlubte se ostatním s novým kvére
lukasm: muzes byt v klidu. to je onen znamy "glock sound" ...dobre si ho zapamatuj,az ho neuslysis tak je neco spatne 
Ok diky a to delaji teda vsechny Glocky?
Všechny ne. Ty co jsou dlouho nečištěný, mají zasviněný prostor zápalníku (a tento se brzy zadrhne a přestane odpalovat náboje), "neglockají"
To rachtání způsobuje volně se pohybující zápalník a je to žádoucí stav.
To rachtání způsobuje volně se pohybující zápalník a je to žádoucí stav.
FAQ: | Kdo je Nikdo? | Kde najdu Kvérov? |
OK děkuji. Dneska jsem vystřílel 200 nábojů a zde je výsledek. Podotýkám že jsem začátečník. Střílel jsme na 15m 
Origo fotka 1
Origo fotka 2
Origo fotka 3
Origo fotka 1
Origo fotka 2
Origo fotka 3
peknej,jak se to chova pri srelbe?
zabijte je vsechny buh si je prebere
Me by docela zajimaly výsledky mereni faktoru 40ky a tohohle... Jak velkej rozdil je v subkompaktu s kratkym laufem...
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Zatím jsem měl možnost střílet pouze střelivem Prvi partizan 190 gr., což je střelivo nic moc, ale za tu cenu nekupte to
... Zpětnej ráz podobnej jako u devítky. No jsem zvědavej, až do toho nabiju něco jinýho. Co se týče velikosti je to spíš ve velikosti kompaktů. S tím pearce gripem co na tom mám se mi to drží o dost líp než G19 díky svojí šířce. Zkoušel jsem ho nosit a v porovnání s 19 mi to přišlo líp schovatelný kvůli kratší rukojeti. Zatím jsem opravdu spokojenej.
Zdravím vás.
Tak jsem do toho také "praštil" a pořídil si jako první zbraň G26 a jsem velmi spokojený. Po vzhledové stránce se mi sice zpočátku moc nelíbil ale postupně si zvykám. Koupi předcházel dlouhý proces výběru a nakonec mi tenhle "ošklivej prcek" sednul jak do ruky, tak i kvalitou, cenou a rozměry. Hodně mi také pomohlo toto forum, tímto vám všem děkuji
Tak jsem do toho také "praštil" a pořídil si jako první zbraň G26 a jsem velmi spokojený. Po vzhledové stránce se mi sice zpočátku moc nelíbil ale postupně si zvykám. Koupi předcházel dlouhý proces výběru a nakonec mi tenhle "ošklivej prcek" sednul jak do ruky, tak i kvalitou, cenou a rozměry. Hodně mi také pomohlo toto forum, tímto vám všem děkuji
Tak se také pochlubím - je to sice jen obyčejná G19C, nic vyšperkovaného, ale je to moje první
. Koupeno od Julka.
No, první, jak se to řekne, kdysi jsem vyhrál zapalovač
, a dodnes ho mám, tak sem hodím i tyhle fotky 
No, první, jak se to řekne, kdysi jsem vyhrál zapalovač
kašli na ty provokatéry, budeš mooc spokojenej, uvidíš 
Něco o mě www.danyi.cz
Hehe, aby nebyl, ze Julku? Hehehehe
ty vado, to je jasny ne 
Něco o mě www.danyi.cz
bože...asi mě opět čeká stěhováníPatrikChrz píše:Tak se také pochlubím - je to sice jen obyčejná G19C, nic vyšperkovaného, ale je to moje první. Koupeno od Julka.
No, první, jak se to řekne, kdysi jsem vyhrál zapalovač, a dodnes ho mám, tak sem hodím i tyhle fotky
Tak můj už taky vidí ve tmě.
Svítilna NexTORCH WL10 Executor za hubičku (1599,-), má 230 lumenů a parádně se ovládá.
Tak to už ''asi'' byla ta poslední třešinka na móóóc dobrém dortu.
Svítilna NexTORCH WL10 Executor za hubičku (1599,-), má 230 lumenů a parádně se ovládá.
Tak to už ''asi'' byla ta poslední třešinka na móóóc dobrém dortu.
Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
Zbraň: Glock 19 Gen4
Tak jsem se také stal hrdým majitelem nového mazlíka G19 Gen4 
Sig Sauer 1911-22 , Glock 19 Gen4
Moje nová hračka...

Zbraň: Glock 19 4 gen.
nettik píše:lukasm: muzes byt v klidu. to je onen znamy "glock sound" ...dobre si ho zapamatuj,az ho neuslysis tak je neco spatne
jj Glock sound
no osobně protože nenosím v komoře a při nenataženým to jednak rachtá jednak mám obavu aby se mi to po čase nepoškodilo těma pohybama tak natáhnu naprázdno a pak dám zásobník, je to trošku komplikovanější ale funguje to