Re: LOS a DRILLY.cz - porovnávání neporovnatelného
to hodnotenie je samozrejme náročnejšie ale dá sa to, je to daň za to že to má o strelcovi skutočne niečo vypovedať, nie len čas/zásahy
1.- IPSC strelec to takto ako popisuješ vykosí ale iba v tom prípade že máá svoje super púzdra, super nosiče, náboj in, - otázka č. 1 či zbraň i nosí, ak nie tak je tam zbytočne,
otázka č. 2 -stihne zakričať alebo vyzvať svoj cieľ než vystrelí, dať varovný výstrel? podla zákona by mal, spraví to? je zvyknutý to robiť? ak nie bude penalizovaný, a to jeho ratatata za1,5s bude po procedúrach 7-8 -15s a ten čo to spraví správne bude mať 5s ale bez procedú a zo skrytého nosenia
2. Losak ktorý dobehne dá doubletap a veselo pokračuje bez toho aby sa pozrel či za prekážkou nie je niekto další alebo bezmyšlienovite vybíja na konci zbraň teiž nie je problém penalizovať - bije to do očí, nemusíš ani ICS mať za sebou,
3. strelec dodržujúci ICS si zbraň kontroluje to je pravda, a ukáže sa to vtedy ked IPSC a LOS strelec vybehne jak šialený kaliť terče a má na zbraní závadu a nevie o tom, videli sme to v praxi 1000x unás i na závodoch,
príde mi to ako dosť závažná chyba, zlozvyk do reálu - zase ICS tu nehrá prim, je to taktická chyba
stabilizácia polohy ?- videl som na pretekoch sa profiko tak pošmyknúť že som hľadal kam sa chová ked to napere do nás čo sme stali zanim,
ICS strelec s týmto problém nemá ani po takej záťaži kedy sotva lapá po dychu a ešte zasahuje dostáva do žeber,
jestli toto nie je vhodné do realu tak mi to vyráť prečo nie je....
dostrelovanie protivníka na zemi - zásadne pre protiteroristické komandá - to sem vôbec nepatrí , u nás len v nejakom fakt neodkladnom prípade
zodpovedal som všetko?
tá slama ešte neni až taká vymlátená si myslím, ono totižto tak jak si sa spýtal ty , tak sa pýta veľa ľudía potom sa ukazuje že o ICS vedia veľmi málo a idu dohady čo a ako,,,,
horšie je že si ostatný tvoria potom podľa toho názor ak ked to nevideli ani na fotke, mnohokrát, v osobne konfrontácií som už kvantum ľudí vyviedol z omylu