Islám ve světě

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Re: Islám ve světě

Příspěvek od pekoz58 » pát 15.11.2013, 23:36

...tak jsem dneska objevil v roličce obvyklého reklamního salátu takový malý leták. Reklamu abych si předplatil Dtest což mi pak pomůže s novým občanským zákoníkem. No, *1469* ...bez komentáře až ten ilustrační obrázek . Autor : (© pro dTest Michal Tuláček).
Přílohy

[Přípona jpg byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]

Příspěvek od Pařez » čtv 21.11.2013, 20:23

Zbraň: SHADOW, Walther PPS

Příspěvek od Albert » stř 04.12.2013, 9:14

Příspěvek od Nikdo » stř 04.12.2013, 10:28

Nic originálního:
http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Arti ... hlavy.aspx
http://www.stalo-se.cz/?p=15311
http://www.romea.cz/cz/zpravodajstvi/za ... seci-hlavy
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/na-praz ... hlava.html

Obávám se, že proti tomu budou imunní, nebo vymyslí nějaký workaround, například vymejou nečisté duchy krví nevěřících panen nebo tak něco.

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » ned 08.12.2013, 10:03

:arrow: http://al-islam.cz/images/stories/kniho ... _bibli.pdf

Jsem zvedav na reakce, teda pokud to nekdo zvladne precist opravdu cele a nebude soudit pouze podle prvniho nadpisu.
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Zbraň: Glock 17,26

Příspěvek od DeadlyOne » pon 09.12.2013, 15:50

Klasika cetba. Cetl jsem. Tak jako Koran v cestine a anglictine. Tak jako komentar ke koranu a Islamu od prednich arabskych ucitelu a doktoru. Islam je ideologie. I v UK se uz konecne zacina pripravovat zakon ktery postavi Islam ne jako nabozenstvi ale ideologii. Pro me je to fasisticka ideologie jejiz cilem je sireni Islamu na celem svete, kompletni nadvlada, proste fasismus. Delaj to uz od stredoveku, obdobi klidu od posledni Krizove Vypravy akorat umoznilo nabrani novych sil a zacit boj ne-bojovnym zpusobem ale ideologickym a snaho ovladnuti verejneho mineni, politicke sceny a snahy o kompletni kriminalizaci kritiky Islamu. Pomalinku se jim to vede a ovce v EU jim k tomu pomahaji. Zkuste si nekdy diskusi s Muslimem. Bude vam porad zpivat stejnou pisen dokola. Pisen kterou zpiva Muslim v UK, Australii, Nemcku, Svedsku, Lebanonu, Malajsii, Indonesii, proste vsude. A vy pro ne budete porad jen kritik, ktery nerozumi nabozesntvi a krase Islamu, statecnych cinnu Mohameda atd. Pravidlo zni "Nikdy never Muslimovi". Muslim ma prikazano lhat, veskery zivot je zalozen na lhani a sireni viry. Rozdil mezi umirnenym a radikalnim muslimem je ten, ze umirneny porad jeste lze. Radikala uz to nebavi a rika veci tak jak jsou.

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Středoafrický křesťan ze msty ubil muslima a snědl jeho nohu

Příspěvek od Lock » sob 18.1.2014, 6:08

Středoafrický křesťan ze msty ubil muslima a snědl jeho nohu
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/3 ... -nohu.html
Dobrou chuť.
Slabí jsou masem, které silní pojídají.

Zbraň: 3 kusy

Příspěvek od Carloss » sob 18.1.2014, 8:21

Takhle se se vyvíjejí druhy a říká se tomu evoluce. Na to už kdysi někdo přišel, ne? ;-) Člověk je jediný tvor na planetě, který se evoluci snaží mermomocí vyhnout.
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9

VIP člen

Příspěvek od reddog » sob 18.1.2014, 8:46

Lock:
A duvod zvyraznit slovo MUSLIMA mas jaky?

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Židi ve světě

Příspěvek od Lock » sob 18.1.2014, 11:11

Vše má být vyvážené, abych tedy nezvýrazňoval araby (osobně znám židy i s araby), proto sem dávám některé citace z Internetu, které mě zaujaly a budu rád, když se někdo pokusí vyvrátit tam uvedená tvrzení (já jsem to četl třikrát a bohužel, nedokážu to zpochybnit, ačkoliv bych velmi chtěl, i ten Marx Karel je opravdu synem rabína :shock: .

:::::::::::::::::::::::::::::: citace

Antisemitismus - slovo, které povinně děsí každého slušného demokrata. Pronásledování židů za každého politického zřízení vyjma demokracie - kterou židé ovládají s prstem na spoušti amerických zbraní a komunismu, kterou nejenže vymysleli, ale hlavně násilně prosazovali. Pouze v období Stalinismu, jimi dosazený generalissimus (mimochodem jako jediný z bolševického polytbyra nebyl židovského původu) potíral – ne židovské etnikum, ale židovský vliv, zkrátka se bál konkurence. Ovšem židé samozřejmě prezentují toto období jako dobu protižidovských represí, přičemž skutečná genocida se odehrávala na jiných národech (Stalinský hladomor na Ukrajině, pobaltské státy atd.) I ty můžeme litovat, ale ne povinně, povinná je pouze lítost k židům... NKVD, Čeka – později KGB, politický komisariát – tyto skutečné kliky otáčející koly bolševické moci vedli a řídili židé. Zakládající členové komunistických vlád, stran (včetně té americké) = židé. Není toto snaha o světovládu? Neuvěřitelné, jak se celé jedno etnikum dokázalo shodnout na jednotném systému a to po celém světě! Na systému, který na národech napáchal nejvíce násilí a vražd než kterýkoliv jiný. Ovšem kdo stojí první v řadě se slzami v očích a poukazuje na vlastní perzekuci? Židé – samotní konstruktéři onoho zla. Že by židé nastolili teror židům? Tak tomu nemůže věřit snad ani blázen. 

Vzhledem k tomu, že duše komunistické ideologie K. Marx byl synem židovského rabína, je pravděpodobné, že židé jsou k podobné strategii vedeni od malička... Hlásat rovnost nerovným, stejnakost různým a vnášet neustále potřebu pořádat revoluce a napadat řád, lidem vlastní tisíce let. Je to jejich víra řekl by člověk, tak ať hlásají, ať kážou! Odpovídám ano! Ale Nechť začnou usebe doma. Izrael – chcete občanství? Dokažte židovský původ. Chcete státní dotace? Dokažte židovský původ. Vaše Sára si bere nežida? Špatně! Není národa více si chráníc své rasové čistoty, než sou židé. Důkazem je 2000 let života v diaspoře, přesto přežití čistokrevných. A toto je prezentováno jako snaha o sebeurčení, ochrana identity. Tedy u židů. 

Jakákoliv podobná snaha u kteréhokoliv evropského národa je prezentována jako fašismus, neonacismus, antisemitismus, v lepším případě primitivní nacionalismus a židovské organizace jsou první, které vznášejí stížnosti a bouří se... Oni mohou a my ne. Oni - národ vyvolený bohem a my? Nebudeme ze sebe dělat oběti, to je židovská taktika, my si zkrátka necháme demokraticky nabulíkovat, že je vše v pořádku. Ale není. Já chci také pravidla podobná těm Izraelským.

Vítáme Tě jsi-li naší krve a nejsi vítán, pokuď je tomu jinak. Počítej s tím, že nám do ničeho nebudeš žvanit přivandrovalče! Mimochodem, kolik je v Izraelské vládě nežidů? Odpověď netřeba. To je můj názor a vzhledem k tomu, že nejsem žid, jsem tedy buď fašista nebo neonacista, v lepším případě primitivní nacionalista. Kéž bych byl žid, to bych jen chránil identitu…a teď mě můžete židokraticky odsuzovat třeba až do příští chanuky.

---

Václav Havel pochází ze zednářské rodiny, jeho otec Václav M. Havel patřil do lóže „28. říjen“. O jeho zednářských vzpomínkách jsem pojednával v minulém díle. Zednářem byl také Václavův strýc Miloš – patřil do lóže Dílna lidskosti. Protože se zednářství často dědí, je velice pravděpodobné, že je zednářem i syn.
„Otec a strýc Václava Havla byli členy zednářské lóže Bohemia. Otec stavěl své objekty výhradně pro židovské investory (kupř. Obchodní dům Brouk a Babka, obchodní dům ASO – nyní Perla, Barandovské terasy, palác Lucerna atd.), a výhradně pro židovské majitele. Strýc V. Havla vlastnil s židovskou kapitálovou účastí filmové ateliéry Barandov. Oba financovali Sionistické organizace, zednářské lóže, PEN-klub, oba byli členy Rotary-klubu. (PEN-klub je zednářská a židovská světová organizace, sdružující úspěšné spisovatele a vydavatele. Byl založen v roce 1921 v Londýně. Jeho činnost byla v dobách stalinského režimu zakázána Po jeho obnovení v prosinci 1989 byl V. Havel zvolen jeho čestným předsedou.) Rotary-klub je obdobou PEN-klubu, sdružující úspěšné podnikatele, finančníky a průmyslníky. Nedávno obdržel V. Havel mezinárodní cenu Rotary.“

-----
Židé svůj původ často přísně utajují. To je nepsaný zákon Židů nejen u nás, ale na celém světě. A to proto, aby mohli beztrestně páchat zločiny proti lidstvu a parazitovat na něm. Proto údajně Aliance Izraele utajuje skutečný počet Židů a uvádí, že jich ve světě žije cca 17 milionů[zdroj?]. Ve skutečnosti jich ve světě žije podle zasvěcených odhadů cca 55 až 62 milionů (včetně míšenců).

Nejvíce Židů žije v USA cca 12 milionů, oficiálně 6 milionů. Potom v Rusku cca 7 milionů, oficiálně asi 3 miliony. Dále ve Francii cca 4,2 milionů, oficiálně 700 tisíc. Ve Španělsku cca 1,9 milionu, oficiálně 900 tisíc. V Polsku jich žije cca 1,8 milionu, oficiálně pouze 10 tisíc. Takto by se dalo pokračovat dále. Všude ve světě, jak už bylo řečeno, Židé trvají na své anonymitě a diaspora jim vyhovuje.

V České republice uvádí zemský rabín Karol Efraim Sidon počet Židů cca 7 tisíc. Ve skutečnosti jich zde trvale žije přibližně kolem 120 tisíc. V tomto počtu jsou ovšem i trvale zde žijící ruští Židé. Po roce 1990 se totiž uskutečnil transfer Židů z Ruska přes Československo do Izraele (cca 3 miliony), kam však většina Židů nechtěla a odcházeli do Německa, Velké Británie, USA, Maďarska, Polska a rozptýlily se do všech států světa. Všude v těchto státech vlastní tito Židé obrovské majetky. V České republice jich trvale žije cca 10 tisíc. Tito ruští Židé ovládají celé Karlovy Vary a okolí a celou jižní Moravu (hospodářsky a finančně).
Anexe (ovládnutí) národního majetku České republiky však nebyla provedena ruskými Židy, ale Židy ze západu, především z Německa a USA. Tito Židé vlastní cca 78% veškerého národního bohatství České republiky. Nejmocnější židovské skupiny v bankovnictví a hospodářství České republiky pocházejí právě z těchto západních zemí, aniž by se staly občany České republiky – působí zde především jako experti a poradci mezinárodních bank a koncernů.

Čeští Židé se spolu ze zahraničními Židy a svobodnými zednáři zmocnili po roce 1989 všech pozic v politice, finančnictví, hospodářství, justici, médiích, kultuře apod. Nadvláda Židů je znát na každém kroku. Uvedˇme si na ukázku několik jmen Židů, kteří se od počátku roku 1990 až do současnosti podílely na devastaci země a rozkrádání národního majetku českého národa, byli to především tito Židé: V. Klaus, V. Havel, V. Dlouhý (Fanklstein), T. Ježek, J. Skalický, D. Tříska, K. Ziegler, J. Weigl, L. Procházka, A. Blaas, P. Smetka, A. Barac, J. Klak, J. Čadek, P. Tykač, L. Klausová, J. Stráský, P. Pithart, J. Dienstbier, P. Rychetský, K. Dyba, W. Komárek, P. Mertlík, I. Svoboda, J. Tošovský, L. Dobrovský (Guttmann), J. Lux, A. Baudyš, V. Železný (Eisenkraft), T. Sokol, R. Salzmann, J. Kalvoda, K. Kühnl, P. Uhl a celá řada dalších.

Demokracie a parlamentarismus jsou židovským vynálezem k nejsnadnějšímu ovládání národů, kdy Židé prostřednictvím zednářských lóží ovládají úplně všechny strany a hrají tak politické divadlo před očima zaslepených národů. Je úplně lhostejné koho jednotliví občané „zvolí“ v tzv. svobodných volbách. Aniž by si to uvědomili, volí pořád to stejné – první, druhou nebo třetí zednářskou lóži, protože všechny politické strany jsou podstaveny zednářstvem. Zednářstvo je něco jako „pavoučí síť“, která pokrývá celou tzv. demokracii! A netýká se to zdaleka jenom politiky, ale všech složek veřejného života v zemi.

Snad nejvíce je však nadvládu Židů vidět v médiích. Masová média jsou doslova přeplněna Židy a to na celém světě. Všechny velké světové televizní stanice jsou jimi vlastněny. Stejně tak ovládají i veškerý tisk. A nejde jenom o vlastníky těchto médií, ale i o jejich zaměstnance – z 90% jich tvoří Židé. Především jde o tzv. redaktory (tvůrce zpráv). Jako ukázku si vyjmenujme některé redaktory z „České televize“ a dalších, jako je Nova či Prima, které máme den co den před očima a do jejichž falešných očí se musíme dívat. Jsou to tito Židé: R. Pistorius, J. Voldánová, J. Maršál, L. Borhyová, J. Knězů, R. John, I. Klíma, A. Petrovičová, V. Weiner. Z. Velíšek, A. Machálková, M. Jílková, J. Železný (syn V. Železného), D. Havlík, M. Severa, E. Kočičková, T. Matonoha, A. Mitrofanov, D. Gondík, A. Gondíková, další.
Seznamy Židů v politice a kultuře ČR jsou zveřejněny na: 
http://www.vzdelavaci-institut.com
doporučuji rovněž: http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com
::::::::::::::::::

Konec citací

VIP člen

Příspěvek od reddog » sob 18.1.2014, 14:50

tak nejprve ať se vrátíme k mé otázce. Neodpověděl jsi mi na otázku, proč jsi zvýraznil slovo MUSLIMA. Mám-li brát v odpověď tvou snahu o "vyváženost", pak chybí doplňující informace o tom, proč danou věc ten křesťan provedl a zda vůbec má tato věc co do činěním s jeho křesťanskou vírou.
Teď k těm "z internetu získaným informacím". No klobouk dolů. Zjevně jsi se připravoval a o té vyváženosti musíš hloubat hodně, často a důkladně. Píšeš, že znáš Arabi i Židy. A? Ano, asi to přidává olej do tvého spravedlivého ohně "vyváženosti". A ještě jednou klobouk dolů. Volil jsi slova tak, aby nebylo možno vyvracet, ale pouze reagovat jen určitým směrem. Ono, informace proti (pokud už by i je chtěl někdo hledat a dopasovávat na ten tvůj text) se budou vždy bít s těmi původními hlavně díky "hodnověrným zdrojům" (tvou rétorikou - i ten tvůj internet už nejspíše ovládají drátkama ti v pozadí - doplň si sám 8-) ) . Tomu já říkám absolutní vazbička. Takže, abychom z toho nechytili nějakou tu pupínku, tak snad jen jedno. Za mne. Jsou-li ti Židé takhle dobří a dokázali za tisíce let ovládnout tu naši společnou kouli, pak tedy nejspíše mají za ušima.
Vcelku je mi jedno, zda jsi vyznavačem nějakého náboženství či nadšencem pro sítko na špagety na hlavě. Přestane mi to ale být jedno ve chvíli, kdy mne budeš chtít přinutit tvou víru přijmout. Pokud "těm židům" závidíš moc a majetek tak běž a čiň sobě. Vydělej peníz, nadchni skupinu obyvatel, přemlouvej ostatní a vzepři se tomu "zlu". Přednes myšlenku, možná se ujme.
Takže závěrem. Já ti z toho sebraného spisu nic vyvracet nebudu. Nikoli pro to, že souhlasím či nesouhlasím s napsaným textem.

Příspěvek od Carloss » sob 18.1.2014, 15:03

Reddogu, jak nemusím islám, jak nemusím Locka, tak nemusím ani křesťanství a jiná náboženství. Jedno si ale přiznejme: Naše, tzv. západní kultura vychází s čeho? No přeci právě z křesťanství. I zákony tomu odpovídají. Máme tam prostě jistý základ. Stojíme na Bibli. Ať chceme, nebo ne. Ve jménu Klista se dobývaly Nové světy, ve jménu Krista se vyvraždily celé národy. Tam se pak rozhostili dobyvatelé z Evropy pod křížem. A dnes? Je třeba si uvědomit, jak informace, které dostáváme a které máme možnost vnímat jsou nám taky nejrůznějšími způsoby podsouvány a filtrovány. Ať už s dobrými, nebo jakýmikoli jinými oumysly. Ale jen tyto informace utvářejí jedu zásadní věc: Veřejné mínění. A absolutně nikdo z této Západní kultury se tomu nevyhne. Horší je, že stále je tu dost lidí, kteří si tyto manipulace ani neuvědomují, ba dokonce si je uvědomit nechtějí. To jsou důsledky mediálních masáží.

VIP člen

Příspěvek od reddog » sob 18.1.2014, 15:41

a přesně z toho důvodu je také nutné dbát na to, aby důležité neostalo zaházeno zbytečnostmi 8-) . Možná snad jen drobnost. Nějak na Bibli nestojím, ale základ z Desatera je docela dobrý návod, jak na život (v mnoha bodech běžného života).
ano, souhlasím s názorem na křesťanství v naších podmínkách. Ale znovu zopakuji. Žijeme nyní, nikoli v době křižáckých tažení či honů na čarodějnice. Nevšiml jsem si, že by mne kdy židé, křesťané, budhisté, pravověrní, ateisté (a snad si ještě vzpomenu na vyznání i jiná, mých kamarádů a známých) přesvědčovali o nutnosti vyznávat právě JEJICH náboženské smýšlení. Bohužel, o muslimech toto říci nemohu. Možná proto už také jeden z nich není mým kamarádem. Přesto všechno neodsuzuji víru jako takovou, ale vždy jen násilné nadšence, kteří v převracení na svou víru jsou schopni i prolévat cizí krev.
K té mediální masáži asi toto. Bývalá Jugoslávie byla taky komplet zmanipulována? Konec konců je nám méně vzdálená, než třeba Somálsko, Pákistán či Středoafrická republika.

Příspěvek od Carloss » sob 18.1.2014, 15:48

Ano, žijeme teď a tady. Leč... dovolím si připomenout, že současnost je důsledkem a obrazem historických souvislostí. A právě v naší kultuře historicky křesťanství hraje nikoli bezvýznamnou roli. Tedy Tvůj postoj je "bezvýznamný" oproti tomu, o co je naše společnost jako celek historicky opřena, jakož i o to, jakým způsobem jsou prezentovány světové i místní události. I to je právě obrazem naší, nikoli jiné historie.

Můžeš s tím nesouhlasit, můžeš tomu nevěřit... ale to je tak všechno, co s tím můžeš dělat.

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Islám ve světě

Příspěvek od Lock » ned 19.1.2014, 3:48

@"reddog"
proč jsi zvýraznil slovo MUSLIMA.
- protože thread je o islamu, jiny duvod tam nehledej

o té vyváženosti musíš hloubat hodně, často a důkladně.
- ne, vyvazenost jsem myslel na toho zvyrazneneho muslima, ze pridam jeste zida a sem pastnul obsah diskuse z jednoho fora, ktere jsem cetl den predem...

Volil jsi slova tak, aby nebylo možno vyvracet, ale pouze reagovat jen určitým směrem.
- já nejsem autor citací, jen mě zarazilo, že to někdo do diskuse tak trefně popsal, nebo se mi alespon zda, ze na tom je dost pravdy

Ono, informace proti (pokud už by i je chtěl někdo hledat a dopasovávat na ten tvůj text) se budou vždy bít s těmi původními hlavně díky "hodnověrným zdrojům"
- nene, šlo mi jen o názor na ten text, něco jako: "tomu nelze odporovat", případě: "zdroj tam a tam vyvrací toto tvrzení", anebo "myslím si, že ..."

Jsou-li ti Židé takhle dobří a dokázali za tisíce let ovládnout tu naši společnou kouli, pak tedy nejspíše mají za ušima.
- myslím že nebudu zastírat, že si budu chtít najít čas na to přečíst si mein kampf, i když si nejsem jist, zda tam bude zachycena motivace nacistů k židovské otázce - pred rokem jsem zacal cist urcite zajimave materialy o holocaustu, kde byly dkazy a indicie, ze tolik jich byt nemohlo a nezavisle na sobe... Je jasne, komu ten pocet vyhovuje a odkud to pochybne cislo pochazi najdes i na wiki...

vyznavačem nějakého náboženství či nadšencem pro sítko na špagety na hlavě
- ani jedno

Vydělej peníz, nadchni skupinu obyvatel, přemlouvej ostatní a vzepři se tomu "zlu".
- tento názor jsem měl předchozích xx let také, dnes se kloním k tomu, že karty už jsou rozdány a jednotlivec nemá šanci (aby začal někoho přesvědčovat, přesvědčíš buď tupce anebo charakterově nepevné... Na ty ostatní, to tě dříve zdiskreditují...

Přednes myšlenku, možná se ujme.
- myšlenka je, že věci jsou pravděpodobně jinak, než se zdají a člověk je tvor manipulovatelný..

Já ti z toho sebraného spisu nic vyvracet nebudu.
- to beru jako že nevíš o ničem, čím by se to dalo zpochybnit :-)

A bývalá Jugoslávie, kdo je ten hodny a kdo je ten zly... ???

VIP člen

Příspěvek od reddog » ned 19.1.2014, 6:33

Lock:
Zkratka se ti hodi do tematu o Islamu ve svete "hovorit" o Zide ve svete? Jen v ramci vyvazenosti? Ale no tak :) . Na to, jak umis argumentovat a orientovat se v problematice diskuze, bylo toto preci jen hodne pruhledne. Pokud slo o nahodu (zminoval jsi den predem precteny zajimavy text), pak jsi mel zvazit, zda je vhodne umistovat tak rozsahle informace BEZ interaktivniho odkazu na zdroj.
Pokud muzes, napis sem to forum, ze ktereho jsi cerpal.
Slova, ktera jsi volil... To bylo ode mne mysleno na text PRED citacemi 8-) .
K holocaustu opet nemam co rict. Osobne znam jen osudy jedincu, kteri si prosli peklem lagru. Vse ostatni (diky veku) uz znam (diky Bohu) jen z literatury a medii. Jen k tem zdrojum informaci. Jedny z prvnich informaci o masove provadenych likvidacich lidi treba v lagrech - Norimbersky proces. Obzalovani zde byli konfrontovani s realitou v podstate rok po ukonceni valky. Moc se mi nechce verit v silene manipulace uz tam (a nehledej zde opet nejake me "nadrzovani" zidum, bavime se vecne).
Vyvracet z tech textu nic nebudu hlavne proto, ze nemam potrebu je zpochybnovat. Mel jsem za to, ze jsi to pochopil.
A ted neco osobniho. Psal jsi, ze "karty uz jsou rozdany" ale ze "pred xx lety...". Takze jsi rezignoval nebo zmenil taktiku. Ale bojujes dal. Tohle je dobre si pripominat.

A timto koncim se svou obecnou diskuzi k otazce zidu v tematu o Islamu.

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Islám ve světě

Příspěvek od Lock » ned 19.1.2014, 6:58

1. Vezmi nejakou vetu, prozen to guglem a najdes tu diskusi. Vybral jsem z ni prispevky, ktere mi prisly jako relevantni. Zbytek za moc nestál, ne ze by byl konfrontacni, ale o nicem, nepodstatny nezajimavy.

2. Jakou taktiku, nelze bojovat, lze jen pochopit a rozkrýt. Problém je, že v tom sám nemám zcela jasno (židi s kým a proti komu) a i kdybych měl, 80% lidí z principu to nezajímá, ani kdyby... Zkrátka dokud budou mít chléb a hry, budou to relativně poslušné ovečky, občas si zabečí, ale jinak se nechají stříhat...

Islám je proti tomu čajíček. A že arab přesvědčuje na korán, tak to jsem si myslel že hlavně akto konvertuje ženy, aby je mohl ovládat, ale že i chlapy? A ty znáš nějakého chlapa, co by konvertoval pod vliem chlapa na korán?

No uvidíme za 40 let :-) život je boj a permanentní válka o zdroje posledních už 10000, anomální je pouze toto období, nikdy v hostorii v Evropě co pamatujeme, takhle dlouho nebyl mír...

Ad holo-kaust: pokud si pamatuji, bylo to tak, ze v Norimberku se fanatik pochlubil a cislo nadsadil, rekneme tak 3 az 6x. Zidum se to hodilo, tak uz to tak nechali... Myslim ze to lze dohledat. Mrazi me z toho, ze pry popirani udaju z Norimberka je trestne... Viz nekolikrat mnou zminene vyjimky...

-------
Citace byvale muslimky:
z http://www.atllanka.net/index.php?text= ... ene-kosovo
Sahram Pondělí 25. 01. 2010, 05.08
Jak ste hloupi byli ze ste nevideli jak vas pomalu islam pozira. Ja sem byla muslimka a me zdesilo jak se islam v Europe pretvaruje. Ceka jen na to az bude vice jich tu a pak uz po par zastraseni convertovat rady sami budete. Vy nevite nic jako je zit pod dozorem nabozenska police. Jako byt bicovani ze se treba utrete usta a budete podezreli ze ste se utreli mokrym kapesnikem a je Ramadan. Ja zazila kdyz me a moji kamaradku prepadli na ulici a tahali nas do auta. ja se ubranila a kamaradku unrsli a znasilnili ji 4 arabi. Delali ji to i do konecniku a byla potrhana. Kdyz je chytili rekli ze byla s nima dobrovolne a ze ji malo zaplatili a tak se msti. Oni dostali 2 mesice a ona za mimomanzelsky styk 50 rany bicem a 4 roky vezeni. Mela stesti ze prezila ale kdyz vysla je to stara zena. Ma 24 let ale dusi i jak vypada je 80. Probudte se, nebo vas za koukani na film umlati, muzi dostanou 70 ran a kazdy patek znovu. Dokud je neumlati vas. Islam je zlo!!!!!! Allah je podvod!!!!!! Je to jen sadismus kdo vladne!!!!
----
Manželství s muslimem? Dobrovolný kriminál!
Otroctví po islámsku!
http://www.atllanka.net/index.php?text= ... s-muslimem

Příspěvek od Biggles » pon 20.1.2014, 19:12

Možná je tvůj problém, že život proháníš právě jen tím gůůůglem...

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Islám ve světě

Příspěvek od Lock » pon 20.1.2014, 19:36

Z čeho tak soudíš? Že já mám problém ? :-)

Anebo o tom guuuglu, synonymu pro internet, zdá se... Co když používám Yahoo? To tu bylo, když většina z Vás pětatřicátníků ještě netušila, co je to Internet;-) Snad ne z toho, že sem pastnu citaci a odkaz probůh...?

Kolik znáš osobně muslimů, albánců, židů, osobně alespoň tak, že přímo on měl vliv na přímo tvůj život, že se tě to přímo dotýká...?

A pak - proč to nenapíšeš všem přede mnou, co sem psali o tématu, že mají problém s gůglem :-) ach jo, to se nám to zvrtlo..

----------------EDIT: dobře už to vidím, tak já za vás tu diskusi najdu, reddogu tady to máš:

http://search.yahoo.com/search?fr=ipad& ... mcc=&pmnc=
Tak to forum asi nebere, URL s nabodenicky, takze:

http://www.canik.cz/2008/09/29/zide-v-m ... to-zajima/

A komentare od Kostroun, a anonym nad tim...

Jenze prumerneho cecha to nezajima, tomu staci chleb a hry, potrefeny me zacne diskreditovat a o diskusi nikdo nestoji, jak vidno... Ja o tom take vim kulove, resp. nazor z tech par interakci s zidama a arabama a albancem, z toho nemohu delat zavery a tady jde zjevne o vic... Ale, koho to zajima :-)

Příspěvek od Biggles » pon 20.1.2014, 20:51

Obvykle haldu balastu tvoří ti, co sami nemají co říct. Ale posluž si spamboote.

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz