Ano znám se s ním i osobně. Poprve jsem se s ním setkal na forum sebeobrana a zbraně na lide.cz
Bylo mi terpve 15, takže jsem nic nevěděl a docela ho obdivoval že všechno ví, všechno zná. Mu bylo v té době asi tak 18???
Pak jsem se už moc o to forum nezajímal a tak o CW neslyšel do svých 21 kdy jsem si dělal ZP. Viděl jsem že něco psal na facebookové stránky střelnice Corrado. Nějak jsme se dali do kontaktu, prohodili pár slov a já si dal s ním schůzku na střelnici, protože hrozně obdivoval Glocka a chtěl si vyzkoušet na předváděcí akci 17cku. Zašli jsme, zastříleli ale on neměl moc času, tak po střelbě hned odešel. 2. setkání : Udělal zkoušky a hned psal jak skvěle koupil uloženku CZ 75 Compact za 6000,-. a že to půjdem vyzkoušet s "Jessinkou" a jeho kamarádem. Zašli jsme, zastříleli, prohodili pár slov. Odešli. 3. setkání bylo že jsem mu nabídl že dokážu sehnat levněji náboje. Koupil 300ks a zpětně nabízel na internetu za vyšší cenu. Já mu prodal náboje s tím ať si levněji zastřílí a on vlastně na tom chtěl vydělat. Samozřejmě mezi tím byly nekonečné diskuze o tom že si kupuje tohle, tam má něco odloženého, koncem týdne si jede do Brna pro pistoli a mnoho dalšího, ke kterým nikdy vlastně nedošlo. Jsem si jen říkal, asi klučina neví co chce, ale proč si někde něco nechává odložit a nikdy si to nevyzvedne??? Když si něco nechám odložit tak si to následně vemu snad ne? Teda aspoň to tak já dělám.
Nečetl jsem moc střelecké fora, proto jsem nevěděl jeho aktivitu zde a jinde. Potom jsem se dostával trošku hlouběji do světa střelectví a zjistil co to tu na internetu předvádí. Následně smazání z přátel na FB a řekl jsem si že s takovým magorem se nebudu bavit. Ve světě střelců jsou mnohem rozumnější lidi.
Proč jsem se s ním začal bavit a pár krát šel na střelnici? V té době jsem měl ještě mokré razítko na průkazu, proto jsem si chtěl najít nějaké přátele, které bude můj koníček zajímat a popovídám si s nima. (žádné jsem do té doby neměl).
Ke zbraní a ZP od CW. Bohužel, musím potvrdit že ZP má. Jinak co vím tak jeho historie zbraní : CZ 75 compact, CZ 75B, CZ 83, CZ 858 .... Ty 75tky byly samé gřachny staré

(píšu o tom aby se vyjasnili nějaké věci).
Mohu zde přiložit ještě hodně do kotle ale už i tak je to dlouhy a nevím jestli někdo bude mít nervy to číst...
Mimochodem, omlouvám se za svoji "češtinu".

(Velice jsem se snažil ale vždycky jsem měl z ČJ za 3-4)