Re: Malý průzkum - jak byste se zachovali?
kolaCZek: tlachanim na foru se ze dvojky jednicka nestane. Tudiz kandiduj, nech se zvolit a potom ve snemovne muzes predkladat navrhy.
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
To ma i civilistaChristabel píše:Policie má také zákonem stanovené postupy, za kterých se zbraň může užít a jak.
Neodolam, male popichnuti, a lidem, kteri legalne drzi auto se to stavat muze? Nebo strelci nejsou az tak specificka skupina nadlidi bez emoci a psychiky a proste obcas nekdo z nich ujede?Christabel píše:Možná mu z frustrace ujeli nervy, ale já si právě myslím, že lidem, kteří legálně drží zbraň, by se to stávat nemělo.
Tak myslim ze Shi to napsal velmi hezky a selskym rozumem. Majetek se bude vzdy merit s lidskym vnimanim zivota. To proste nejde oddelit. Bezny clovek nabyva statky obetovanim casti sveho zivota = praci. Pokud to nedokazete videt, asi nepracujete, nebo malo. Pripadne si nevazite sveho casu.Christabel píše:Já skutečně hodnoty oddělit dokážu, auto se u mne nerovná počet let života, byt taky ne, beru život jinak než VyNevidím v majetku vtělené ztracené roky života, které jsem mohla strávit jinak než prací.
Opatrně s těmi soudy, prosím.tmx píše:Tak myslim ze Shi to napsal velmi hezky a selskym rozumem. Majetek se bude vzdy merit s lidskym vnimanim zivota. To proste nejde oddelit. Bezny clovek nabyva statky obetovanim casti sveho zivota = praci. Pokud to nedokazete videt, asi nepracujete, nebo malo. Pripadne si nevazite sveho casu.
No ja nevim, u me je pocet lidi z okoli zabitych autem a zabitych (legalni) palnou zbrani porad dost "ve prospech" autChristabel píše:Ujet nervy mohou každému, ale u držitele zbraní to může mít snadno extra fatální následky.
Samozřejmě, že cenu lidského života lze vyčíslit penězi. Například můžeme přijmout opatření, která zachrání několik lidských životů, ve zdravotnictví nebo v dopravě, a vyčíslit náklady na ně. Pak celkové náklady přepočítáme na jeden lidský život, a máme to.Christabel píše:....
Ale myslím, že to cítíte také: lidský život nelze na peníze přepočítat, každé "odškodnění" je jen ubohá náhražka. Jsou hodnoty, které v penězích nevyjádříme, lidský život není jedinou z nich.
...